son haberler

Hizmet Milletin Ayağına Geliyor

Yayınlanma Tarihi: 20 Ekim 2016 okunma

Hizmet Milletin Ayağına Geliyor
Gündem
0

Akkuş İlçesi’ne kurulacak olan Sosyal Güvenlik Merkezi için altyapı çalışmaları başladı. SGK Ordu İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’yi ziyaret ederek ilçeye sosyal güvenlik merkezi açılacağının müjdesini verdi.

hizmet-milletin-ayagina-geliyor-3Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirci, “İlçemize sosyal güvenlik merkezi açılması için il müdürümüz nezdinde girişimlerde bulunmuştuk, kendisi talebimizi sıcak karşıladı, bizde merkezin yapılabileceği fiziki alanlarla ilgili alternatifler hazırladık ve bugün il müdürümüzle buralarda incelemeler yapacağız. İlçemize kazandırılacak olan sosyal güvenlik merkezi vatandaşlarımızın yerinde hizmet almasına vesile olacak, hemşerilerimiz Ünye’ye ve Ordu’ya gitmek zorunda kalmayacak, altyapı çalışmaları bittikten kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Desteklerinden dolayı il müdürümüze teşekkür ediyorum, ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

hizmet-milletin-ayagina-geliyor-1İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ise konuşmasında, “Başkanımız Akkuş için çok heyecanlı ve çok gayretli. Bizlere konuyu ilettiğinde, yer konusunda yardımcı olması durumunda sosyal güvenlik merkezini Akkuş’a açabileceğimizi söyledik, kendisi kısa sürede çalışmaları tamamladı ve bizleri bugün buraya davet etti. Alternatif yerler var, buralarda ön inceleme yapıp bir karar vereceğiz ve kısa süre sonra sosyal güvenlik merkezini Akkuş’a açmış olacağız. Vatandaşlarımız atık SGK işlemlerini Akkuş’ta yapmış olacak, ilçeye hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretin ardından Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkanı İsa Demirci ve Sosyal Güvenlik Kurumu Ordu İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay sosyal güvenlik merkezi yapılabilecek alanlarda incelemelerde bulundular.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.