son haberler

İşadamı Çalık’a Hastane Önünde Sürpriz Doğum Günü

Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2017 okunma

İşadamı Çalık’a Hastane Önünde Sürpriz Doğum Günü
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ünyeli İşadamı Adem Çalık’a şirket çalışanları sürpriz doğum günü düzenledi.

Geçtiğimiz aylarda rahatsızlanarak Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve tedavisi devam eden CLK Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti Ünye İlçe Eski Başkanı Adem Çalık’ın doğum gününü şirket çalışanları unutmadı. Çalık’ın tedavi gördüğü fakültenin bahçesine giden ve hazırlık yapan çalışanlar daha sonra açtıkları dev pankart ile patronlarının doğum gününü kutladı. Konfeti ve maytaplarla adeta geceyi aydınlatan şirket çalışanları “iyi ki doğdun Adem Çalık” yazılı pankart açtılar.

Sürpriz doğum gününü odasındaki pencereden izleyen Çalık’ın ise duygulandığı görülürken çalışanlar kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren çalışanlar ise yaptıkları açıklamada, “değerli Çalıkoğlu Gıda Kurucu Başkanımız Adem Çalık’ın doğum günü için bir aradayız. Tedavi süreci nedeniyle yanımızda olamasa da biz her zaman tek bir yürek beraberiz. Kendisine yeni yaşında sağlığına tekrar kavuşmasını temenni ediyoruz” dediler.

Tedavi süreci devam eden ve enfeksiyon riski nedeniyle ziyaretçi yasağı bulunan Adem Çalık ise en son Kasım Ayı başında sosyal medya hesabından, “inandığımız kudret Yüce Allah’tır.
Onun Şafi ismi hürmetine ondan şifa beklemektir. Verdiklerini mükafat yaşattıklarını kefaret saymaktır. Dost ve sevenlerimizden bu Cuma gecesi hürmetine tüm şifa bekleyen hastalara dua etmeleridir. Bizlere en iyi ilaç budur” açıklaması yapmıştı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.