son haberler

İstanbul Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor

Yayınlanma Tarihi: 2 Nisan 2018 okunma

İstanbul Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor
Gündem
0

İstanbul’daki Ünyeliler hafta sonu düzenlenecek olan Büyük Buluşma ile bir araya gelecek.

ÜNDEF ile Ünye Belediyesi’nin ortak programında bir araya gelecek olan İstanbul’daki gurbetçiler birliktelik mesajı verecek. ÜNDEF Başkanı Koray Maral ve Federasyon yöneticileri geçtiğimiz hafta Ordu ve Ünye temaslarında bulunarak “Büyük Buluşma”nın davetini yaparken Ünye Belediyesi de hazırladığı davetiyelerle Ünyelileri bu büyük buluşmaya çağırdı.

8 Nisan’da gerçekleşecek olan buluşmada Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar hizmette 4. yılını gurbetçi Ünyelilere anlatacak. İstişarelerin de yapılacağı buluşma Yenibosna’da bulunan Pullman İstanbul Otel’de gerçekleştirilecek.

ÜNDEF Başkanı Koray Maral programla ilgili yaptığı açılamada, “hazırlıklarımızı tamamladık davetiyelerimizi hemşerilerimize ulaştırdık. İstanbul’da Büyük Ünye buluşmasının 4.’sünü gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu buluşma aynı zamanda metropol şehirde yaşayan ve birbirlerini yılda bir kez gören hemşerilerimizin kaynaşması adına oldukça önemlidir. Ben tüm hemşerilerimizi bu programa davet ediyorum” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.