son haberler

Karadeniz’in İlk ve Tek Mizah Dergisi; Çangal

Yayınlanma Tarihi: 23 Eylül 2016 okunma

Karadeniz’in İlk ve Tek Mizah Dergisi; Çangal
Gündem
1

Karadeniz’in bölgesel ilk ve tek mizah ve karikatür dergisi “Çangal” yayın hayatına başladı.
karadenizin-ilk-ve-tek-mizah-dergisi-cangal-1Ünye’de yayın yapan Okuyorum Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni İşletme Mühendisi Doğan Gündoğdu’nun Genel Yayın Yönetmenliğinde ve Zonguldak’tan başarılı Karikatürist Şerif Cihan’ın Sanat Yönetmenliğinde yayın hayatına başlayan Çangal Mizah Dergisi’nin yayın kurulu, hayatını mizaha adamış Hikmet Aksoy, Şerif Cihan, Murat İlhan ve Fatih Güzel gibi isimlerden oluşuyor.
Çangal Mizah Dergisi Yazı İşleri Müdürü Ulvi Gündoğdu: “Çangal Mizah Dergimiz Karadeniz’de önemli bir boşluğu doldurmak için yayına girmiştir. Daha önce Karadeniz Bölgesi’nde il veya ilçe bazında bu tür dergi denemeleri olmuştur fakat Çangal’ın özelliği kolektif bir çalışmanın ürünü olması ve Karadeniz’de birçok ilde temin edilebilir olmasıdır. Biz bu dergide insanları hem güldürecek, hem hüzünlendirecek, hem de düşündüreceğiz. Bunların hepsini aynı anda okuyucuya vermek gerçekten de zor bir iş ama değerli üstatlarımızın yoğun çalışmalarıyla bu zorlukların üstesinden geleceğiz.” dedi.
Karadeniz bölgesinde iller ve ilçeler bazındaki sosyal, toplumsal ve ekonomik sorunları da işleyeceklerinin altını çizen Ulvi Gündoğdu “Çangal, her an her konuya temas edebilir, dokunabilir” dedi.
Ayda iki kez yayınlanacak olan Çangal Dergisi, Ünye merkezli olarak Zonguldak ve Artvin arasında bulunan illerde 4 liradan satışa sunulacak.

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.