son haberler

Karyoladan Araba Yaptılar

Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2017 okunma

Karyoladan Araba Yaptılar
Gündem
1

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu Otomotiv Teknolojileri bölümünde eğitim gören ve aralarında Ünye’den Furkan Gül ile Seyfullah Uslu’nunda bulunduğu 8 kişilik öğrenci grubu, aldıkları dönem ödevinde farklı bir proje hazırlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Yaklaşık 2 ay önce Araştırma yöntemleri ve sistem analizi derslerinin dönem ödevi için araştırmalar yapan ve fikir arayan Üniversiteli 8 genç, bir arkadaşlarının verdiği öneri ile yatak odası karyolasını arabaya dönüştürmek için kolları sıvadı. Düşündüklerini 2 aylık bir çalışma ile tamamlayan gençler, araç ismini “Fırtına -S-” koydu.

Öğrenciler adına açıklamalarda bulunan ve okuyan öğrencilere destek olunması durumunda daha iyi projeler yapılabileceğini ifade eden Ünyeli Furkan Gül; “Yapılan bu aracımızın adını Fırtına -S- olarak koyduk. Proje ödevini Seyfullah Uslu, Cihan İnaç, Mustafa Turhal, Halil İbrahim Aksu, H.Cem Dağhan, Serkan Öztürk Hasan Özkaynak ve ben dâhil olmak üzere 8 arkadaş gerçekleştirdik. Bu projede en büyük destek bölüm Hocalarımız  İdris Çalışkan, İsmail Tuna ve Mehmet Bayık hocalarımızdan oldu. Hocalarımızın destekleriyle böyle bir proje yaptık. Eğer bizlere imkan ve destek sağlanırsa daha güzel işler yapacağımıza eminiz” dedi.

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.