son haberler

Kent Konseyi’nden AB Proje Döngüsü Kursu

Yayınlanma Tarihi: 22 Mayıs 2018 okunma

Kent Konseyi’nden AB Proje Döngüsü Kursu
Gündem
0

Ünye Kent Konseyi, bünyesinde oluşturduğu proje Gençlik Meclisi Projelendirme Komisyonu ile Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Avrupa Birliği Proje Döngüsü kursu açtı. 30 kursiyerin başarıyla tamamladığı kurs sonunda kursiyerlere sertifikaları verildi.

Törene Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan ile kursiyerler katıldı.

“Eğitim Alanında Biz de Vazife Üstlendik”

Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu, “toplumun ilerlemesi, gelişmesi, sosyo-ekonomik, sosyo-kültürel hayatında daha ileri seviyelere ulaşılabilmesi için mesleki eğitim ile ilgili alanda biz de Ünye Kent Konseyi olarak üzerimize düşen bir vazifeyi yerine getirme konusunda elimizi taşın altına koyduk. Bu çalışmalardan biri olan Avrupa Birliği Proje Döngüsü adı altında kursu tamamlayan kursiyerlerimize sertifikalarını vereceğiz. Ben başarılı kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

“Bu Kurs ile Ünye Daha Çok Destek Alacak”

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan, “bu kursu alanlar inşallah bunu uygularlar ve Ünye’miz kazanır. Çünkü Ünye’nin en az proje teşviki alan ilçe olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bizim bu döngüyü bu arkadaşlarımızla kıracağımıza inanıyorum” dedi.

“Proje Yazımı Artık Bir Sektör Oldu”

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, “büyükşehir yasası ile birlikte daralan ekonomiye karşı projelerimizi hayata geçirmek adın Ünye Belediyesi bünyesinde bulunan proje yazım bürosu Ünye’de belediye olarak birçok projeyi hayata geçirmemizi sağladı. Bu nedenle sizde bunun eğitimine alan kursiyerlerimiz hem belediyemiz bünyesinde hem de ÜTSO bünyesinde proje masalarından yardım  ve destek alabilirsiniz. Bu kursa katkı sağlayan Kent Konseyimiz ve Halk Eğitim Merkezimize teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimize de sertifikalarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri verildi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.