son haberler

Lise Öğrencisi Ölümden Döndü

Yayınlanma Tarihi: 4 Ocak 2018 okunma

Lise Öğrencisi Ölümden Döndü
Asayiş
0

Ünye’de yaşanan olayda yol kenarına konulan engel mantara takılan öğrenci yaralandı.

Olay bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi’nde okuyan bir kız öğrenci kaldırım kenarına Büyükşehir Belediyesi tarafından konulan mantar engele takıldı. Önünde yürüyen başka birine çarptıktan sonra yere düşerek yaralanan öğrenci olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililerden Önlem Alınması Bekleniyor!

Şehrin işlek yerlerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından konulan taş mantarlar kaldırım ve asfalt ile aynı renkte olduğu için görülemiyor. Sık sık düşme vakalarının yaşandığı taş mantarların farklı renge boyanma önerisi gelmesine rağmen, bu zamana kadar bu yönde bir çalışma yapılmaması vatandaşların tepkisine yol açıyor. Taş mantarlara takılıp düşen ve bacağını kıran bir vatandaşın ise mahkemeye başvurduğu haberini daha önce paylaşmıştık.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleriyle yaptığı toplantıda da bir öğrenci Çamyar’a mantarların boyanmasını teklif etmişti. Yetkililerin konuyla ilgili ne zaman bir çalışma yapacağı ise bilinmiyor.

 

 

 

İlgili haberlerin linki;

Bu Kadını Kim Bu Hale Getirdi? Nedeni Çok İlginç…

Öğrenciden Tehlikeye Öneri

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.