son haberler

Mahalleliden Çamyar’a Yol Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 19 Ekim 2017 okunma

Mahalleliden Çamyar’a Yol Ziyareti
Gündem
0

Ünye’de göreve geldiği günden bu yana özelikle beton yol çalışmaları ile adından söz ettiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a, Çakmak Mahalle muhtarı ve ihtiyar heyeti teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mahallede gerçekleştirilen beton yol hizmeti ile alakalı memnuniyetlerini dile getiren Çakmak Mahalle Muhtarı İbrahim Koç, 7 metreyi bulan genişliği ile yapılan yolun mahallenin yıllardır süregelen problemlerini sona erdirdiğini söyledi. Muhtar Koç ayrıca, Başkan Çamyar’ı bir Cuma namazı için ve sonrasında yolun açılışı için mahalleye davet etti.

Ünye’nin Her Mahallesini İlmek İlmek İşliyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise ilçede yıllardır süre gelen sorunları tek tek ele aldıklarını kaydetti. Başkan Çamyar, “Ünye Ordu’nun Büyükşehir olması birlikte 85 mahalleye ve yol ağı olarak da 2 bin 560 kilometreye ulaştı. Tüm bu yollarımızın problemlerinin tamamını 3-5 yıl gibi kısa bir sürede çözmemiz tabi ki beklenemez, ancak ekibimizle beraber yol medeniyettir ve bizi sevdiklerimize kavuşturur diyerek, her yıl ortalama 5 milyon lira gibi bir bütçeyi beton yol çalışmalarına ayırıyoruz. Bu kapsamda mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla yaptığımız istişare sonucunda acil olan bölgelere öncelik veriyoruz. Ara yollarımızda ise yine belediyemize ait olan konkasör şantiyemizden çıkardığımız malzemelerle iyileştiriyoruz. Öte yandan kent merkezinde de ciddi çalışmalar yapıyoruz. Özellikle 20187 yılı Ünye’miziçin açılışlar yılı olacak” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.