son haberler

Metro’da Suit Farkı

Yayınlanma Tarihi: 10 Şubat 2016 okunma

Metro’da Suit Farkı
Gündem
0

İş adamları Ali bayraktar ve Kadir Açıkgöz tarafından alınan 2 suit türü otobüs, Ünye’de faaliyet gösteren Metro Turizm’de hizmete sunuluyor.

Metro’da Suit Farkı 11960 yılından bu yana ulaşım, taşımacılık ve diğer sektörlerde faaliyet gösteren ve sektöre kısa bir süre ara veren Kadir Açıkgöz, dayısı Bayraktar A.Ş. sahibi İşadamı Ali Bayraktar ile 2 suit türü otobüsünü, Tahmazoğlu güvencesi ile Metro Turizm’de hizmete sundu.

Sunulan hizmete ilişkin açıklamalarda bulunan Kadir Açıkgöz; “1960 yılından bu yana baba mesleği olarak bu işi yapıyoruz. Sonrasında bir süre bu işi bıraktım. 2013 yılında dayım işadamı Bayraktar A.Ş. Ali Bayraktar bey ile tekrar bu işe başladım. Biz bu işi maddi anlamdan önce Ünye’ye bir hizmet yapalım istedik.Metro’da Suit Farkı 3 Dayım Ali Bayraktar hakikaten Ünye’yi seven ve Ünye aşığı bir işadamıdır. Dayım Ali Bayraktar Bey Ünye’yi sevdiği için Ünye için bir hizmet yapalım dedik, bu anlamda da 2016 model 2 araç alarak Tahmazoğlu güvencesi ile Metro’da Ünye İstanbul arası hizmet verecek. Otobüslerimiz suit olup, diğer firmalarda 41 kişilik iken biz bunu daha kaliteli hizmet sunmak adına 37 kişilik yaptırdık. Bu da Türkiye’de bir ilk. Otobüslerimizdeki televizyonlarımızda android işletim sistemine uyumlu, sınırsız interneti, yani bir bilgisayarda ne olması gerekiyorsa hepsi bulunuyor. Ben Ünye çocuğuyum, Ünye’yi çok seviyorum. Aynı şekilde dayım Ali Bayraktar’da Ünye aşığı bir işadamımız. Biz Ünye’yi ve Ünye’ye hizmet etmeyi seviyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.