son haberler

Milli Basketbolcudan Övgü ve İstek

Yayınlanma Tarihi: 17 Ekim 2017 okunma

Milli Basketbolcudan Övgü ve İstek
Gündem
0

Bu yıl 7.si düzenlenen Geleneksel Ordu Tanıtım Günleri, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla 12-15 Ekim tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanında yapıldı.

Akkuş Standı Damga Vurdu

4 gün süren etkinlikte Akkuş Standı gerek gürgen ve pelit ağacından yapılan tek parça masalar, gerek coğrafi güzellikleri, gerekse Akkuş’a özgü şeker fasulyesiyle standları görmeye gelen vatandaşların bir hayli ilgisini çekti.

Hidayet Türkoğlu’ndan Övgü

Eski Milli Basketbolcu ve TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu Ordu Tanıtım Günlerinde Akkuş Standına ayrıca ilgi gösterdi. TVF Erkekler 1. Liginde mücadele eden Akkuş Belediyespor Voleybol Takımının fotoğraflarını inceleyen Türkoğlu, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’den bilgi aldı. Başarılardan memnun olduğunu belirten Türkoğlu, Başkan Demirci’ye Akkuş’ta bir de basketbol takımı kurmasını istedi.

Güzel Anılarla Ayrıldılar

Perşembe günü açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un yaptığı 7. Ordu Tanıtım Günlerinde pazar akşamına kadar Akkuş Standını ziyaret eden siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından birçok isim Akkuşla ilgili güzel anılarla stanttan ayrıldılar.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.