son haberler

Mimar Şen’e Hemşerilerinden Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 9 Kasım 2017 okunma

Mimar Şen’e Hemşerilerinden Ziyaret
Gündem
0

Ankara Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Ünyeli Mimar Nihat Şen’i Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel, Ünye Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan ve Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Nihat Şen, “130 bin nüfusa sahip olan önemli bir ilçede görev yapmanın bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siz dostlarımızı yanımızda görmek bizi ayrıca mutlu etti. Bir Ünyeli olarak 15 Temmuz Darbe girişiminde önemli derece mücadele veren ilçede hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Sizlere de ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel ise ziyarette , “Kahramankazan İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin başında yer alan Ünyeli bir arkadaşımızın bulunması mutluluk verici. Öncelikle görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Kahramankazan ilçesi 15 Temmuz’da gazi ve şehit veren bir şehir ve bu nedenle Ankara ve Ak Parti için önemli bir konumda. Suçun ve İşsizliğin de sıfır olduğu bu ilçede güzel hizmetler yapacağınızdan şüphemiz yok” dedi.

Ünyeli Şivesiyle Tiyatro Oyunu Hazırlanıyor

Ziyarette ayrıca Ünyeli Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Şen’in Ünyeli Yazar Bilgin Hasdemir’e bir tiyatro oyunu yazdırdığı ve Kahramankazan Belediye personelinden oluşan amatör bir grubun bu oyuna hazırlandığı öğrenildi. Şen, oyunu Ankara ve İstanbul’da gösterime girmesi için çalışma başlattı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.