son haberler

Miniklerin Yılsonu Gösterisi

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2018 okunma

Miniklerin Yılsonu Gösterisi
Gündem
0

Ünye’de 4-6 yaş öğrencilerinin düzenlediği yılsonu gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

Ünye Müftülüğü’ne bağlı Gölevi Güvenler Camii 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri yılsonu gösterisi düzenledi. Kreş Müdürü Saliha Demir ve kreş öğretmenleri tarafından hazırlanan etkinliğe öğrenci velileri de evlerinde hazırladıkları yiyecekleri bir araya getirerek oluşturdukları kermes ile katkı sağladı.

Yılsonu etkinliğini Ünye Müftüsü Vedat Başsan, Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Ünye İlçe Nüfus Müdürü Fahri Çoban ve öğrenci velileri izledi.

Minikler daha önce hazırladıkları gösterileri tek tek izleyenlerin beğenisine sunarken program bir öğrencinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda işaret dili, İstiklal Marşı gibi şiir ve şarkılar yer alırken miniklerin birbirinden güzel gösterileri de büyük beğeni topladı.

Programda konuşan Ünye Müftüsü Vedat Başsan, “Bu caminin oluşması ve kreşin yapılması büyük fedakarlıklarla gerçekleştirildi. Cami cemaatimiz aylarca çadırda namaz kıldı. Kreşimiz ise donanım bakımından eksiksiz hizmete girdi. Sene başından bu yana ciddi çalışmalar yapıldı. Öğrencilerimiz burada hem etkinliklerle becerilerini geliştirdiler hem de dini eğitim aldılar. Bu kuran kursumuz yarım gün ve tam gün olmak üzere iki zamanlı eğitim veriyor. Burada 60’a yakın öğrencimiz eğitim görüyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda kurs öğretmenlerine ve katkıda bulunanlara plaket ve hediyeleri takdim edildi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.