son haberler

Müezzinoğlu AVM Yeni Yüzüyle Hizmete Girdi

Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2017 okunma

Müezzinoğlu AVM Yeni Yüzüyle Hizmete Girdi
Gündem
1

Ünye’de 9 yıldır hizmet veren Müezzinoğlu AVM açtığı ikinci şube ile ferah mekanda Ünye ve Bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Liseler Mahallesi Değirmenyolu No:19/A adresinde  570 metrekare alanda 6 personel ile hizmet verecek olan alışveriş merkezi A’dan Z’ye tüm ürün çeşitlerini bünyesinde barındırıyor. İşletmeciliğini Hüseyin Tuncer’in yaptığı AVM’nin açılışına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz ile çok sayıda kişi katıldı.

Ev sahibi olarak AVM Sahibi Hüseyin Tuncer’in Babası Mehmet Tuncer katılanlara teşekkür ederek Ünye’ye ferah bir ortamda bol ürün çeşidi ile uygun fiyata kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise “ Ünye değiştikçe ve büyüdükçe ekonomide işadamlarımız önünü daha rahat görmüş olacak. Özellikle dolardaki düşüş ile birlikte TL’deki değer artışı ve Türkiye’nin bölgesel güç, küresel güç olma yolundaki emin adımlarıyla yoluna devam etmesi, işadamlarımızın da bu anlamda önünü açmış oluyor. Bu da Ünye ölçeğinde de hissediliyor. Liseler Mahallesi’nin Adliye Sarayı’na giden yolu olan Değirmenyolu sokağında da çeşitli çalışmalar yapılacak. Özellikle elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgazla birlikte sıcak asfalt yapılacak bir bölge. Burayı geçen yıl tamamlayacaktık ancak doğalgazdan kaynaklanan gecikme yaşanıyor. Ankara temaslarımızda Enerji Bakanımızla görüşüldü ve yüklenici firmaya hızlandırılması amacıyla talimat verildi. Bu çalışmalar tamamlandığında farklı bir görünümle burada açılışını yapacağımız AVM’yi vatandaşlarımız ziyaret edeceklerdir. Ben işadamımıza teşekkür ediyorum istihdama verdiği destek için. İşyerinin hayırlı ve bol kazançlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dua ile AVM’nin açılış kurdelesi kesilerek hizmete girdi. Katılanlar mağazayı gezerek ürünleri inceledi.

 

 

1 Yorum

  1. Pingback: Müezzinoğlu AVM Yeni Yüzüyle Hizmete Girdi – Müezzinoğlu AVM

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.