son haberler

Müftülük Personeli Birliktelik Yemeğinde Buluştu

Yayınlanma Tarihi: 14 Aralık 2017 okunma

Müftülük Personeli Birliktelik Yemeğinde Buluştu
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Atatürk Parkı restoranında Müftülük çalışanları, din görevlileri ve eşleriyle bir araya geldi.

Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan: “Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar beye teşekkür ediyorum, böyle nazik bir davette bulundu. Bizim hizmet binamız yoktu, koskocaman Ünye ilçesi olarak. Müftülük gibi bir kurumun hizmet binası yoktu. Biz kendilerine ilettiğimizde yardımlarını esirgemediler ve belediye başkanımız bizim yanımızda oldu. Kurum olarak biz büyük bir aileyiz ve imkânlarımızla ulaşabileceğimiz yerlerde geniş. İnşallah müftülük binası 21 Aralıkta ihale aşamasına geldi”dedi.

Tüm Ekibimizle Beraber Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz…

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Alana, salona baktığımda da son derece içinizde olmaktan, sizlerle birlikte olmaktan dolayı keyif aldığım bir topluluk var karşımda. Ahmet Çamyar, sizlerden birisi, Ahmet Çamyar 1990-91 Ordu İmam Hatip mezunu ilk tercihi İstanbul hukuk, ilim yayma yurdunda kalan birisi. O yıllarda da siyasette Sn. Cumhurbaşkanımızın arkasında Refah partisi gençlik kollarında siyasete başlayan birisi. Peşinden Fazilet Partisinin kurucu üyesi, 99 seçimlerinde Fazilet Partisinden Belediye Meclis üyesi. Yirmi yıllık bir siyasi geçmişten sonra sizin içinizden gelen birisi olarak, bugün Ünye’mize hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Aradan geçen 3.5 yıllık zaman dilimi içerisinde bize vermiş olduğunuz emaneti layıkıyla taşıma noktasında tüm ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediyenin görevi sadece çöp toplamak, sokakları temizlemek, alt yapı yapmak değildir. Belediyenin görevi geçmişten geleceğe uzanan süreç içerisinde çocuklarımıza, gelecek nesillerimize, kalıcı eserler bıraka bilmektir” dedi.

Ünye Belediyesi tarafından müftülük çalışanları ve din görevlileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Çamyar, konuşmasının ardından 3,5 yıl içerisinde yaptıkları projeler hakkında katılımcıları slayt eşliğinde bilgilendirdi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.