son haberler

Öğrencilerden Arakan’a Yardım Kermesi

Yayınlanma Tarihi: 1 Kasım 2017 okunma

Öğrencilerden Arakan’a Yardım Kermesi
Eğitim
0

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Arakanlı Müslümanlara yardım etmek için kermes düzenledi. Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen yardım kermesinde öğrenciler tarafından hazırlanan yiyecekler, okul bahçesinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kermesteki yiyeceklerden elde edilen gelirin Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Arakan’a ulaştırılacağını ifade eden Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Akyol, kermese destek amacıyla okul aile birliği toplantısını da bugüne denk getirdiklerini belirtti.

Akyol; “Bugün okulumuzda yaptığımız kermes, Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında organize ettiği ‘Arakan Kan Ağlıyor Ünye Yardım Elini Uzatıyor’ projesine okulumuzun katkısıdır. Bütün öğretmen ve öğrencilerimizin katkısıyla gıda kermesi organize ettik. Sabah 9.00 ile 17.00 arasında olacak, velilerimiz, öğrencilerimiz, ve çevreden esnaflarımız bizlere destek oluyor.Elden ettiğimiz geliri de Arakan’a destek amaçlı gönderiyoruz. Okul aile birliği toplantımızı velilerle iç içe olup ayrıca kermese destek almak için bugünü programa aldık. Kermesimize destek olmak amacıyla diğer okullardan gelen idareci ve öğretmenlerimize ve katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.