son haberler

Öğrencilerden Bayrak Koreografisi

Yayınlanma Tarihi: 2 Mart 2018 okunma

Öğrencilerden Bayrak Koreografisi
Eğitim
0

Ünye Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri yaptıkları koreografi ile Afrin Harekatı’ndaki askerlere selam gönderirken şehitleri andı.

Yaklaşık 1 haftalık çalışma ile okulun 650 öğrencisi bayrak koreografisi hazırladı. Okulun Spor Kulübü tarafından organize edilen “Bayrağımız Başımızın Üstünde” temalı koreografi büyük beğeni toplandı.

Okulun son günü okunan İstiklal Marşı bu koreografi ile yapıldı. Törene Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal da katıldı. Bayram töreninde öğrenciler ellerindeki Türk Bayrağı’nı başlarının üstüne alarak İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudu. Öğrenciler daha sonra Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez diyerek Afrin’e mesaj gönderdi.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal yaptığı açıklamada, “öğrenci kardeşlerimiz Afrin’de ki aslanlarımızı desteklemek mahiyetiyle bir etkinlik tertip ettiler. Etkinliğimiz İstiklal Marşı ile birlikte ellerinde bayraklarla biz de sizin yanınızdayız dediler. Gençlerimiz bu millet bir oldukça, birlikte oldukça, iri oldukça, diri oldukça bu milletimizin önünde hiç bir şeyin duramayacağını burada gösterdiler. Öğrencilerimiz  ‘dayanın, var olun, mücadelenize devam edin, biz sizin yanınızdayız’ mesajı verdiler. Buradaki amacımız bu idi. Bunu da gösterdik İnşallah” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.