son haberler

Ortayılmaz’ların İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Yayınlanma Tarihi: 7 Ekim 2021 okunma

Ortayılmaz’ların İçme Suyu Hattı Yenileniyor
Gündem
0

OSKİ Ünye’nin Ortayılmazlar Mahallesi’nde ki içme suyu hattının yenileceğini açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ)’nün, ilçelerde içme suyu problemlerine neşter vurmaya devam ettiğini belirttiği açıklamada sık arızaların yaşandığı Ortayılmazlar Mahallesi’nin içme suyu hattını sil baştan yenileneceği bu kapsamda da toplam uzunluğu 7 bin 750 metre olan içme suyu hattında şuana kadar 500 metrelik bölümün tamamlandığı belirtildi.

Genel Müdür Murat Us: “Ünye’nin Dört Bir Noktasında Çalışma Yürütüyoruz”

Yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ekonomik ömrünü tamamlamış hatların ekipler tarafından sil baştan değiştirilerek modern hale getirildiğini söyledi.

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak ilçelerimizde yatırım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda kullanım ömrünü tamamladığı için sık arızaların yaşandığı Ünye ilçesi Ortayılmazlar mahallesinin içme suyu hattını sil baştan yeniliyoruz. Toplam uzunluğu 7 bin 750 metre olan içme suyu hattında şuana kadar 500 metrelik bölümü tamamladık. Geriye kalan bölümlerin tamamlanması için ekiplerimizin yoğun çalışmaları devam ediyor. Proje tamamlandığında mahalle sakinlerimiz sağlıklı bir içme suyu hattına kavuşmuş olacak”

Ünye’ye 29 Ayda 105 Km’lik İçme Suyu Hattı Yapıldı

Ünye ilçesine geride kalan 29 aylık süre içinde 105 km içme suyu hattı ve 23 km kanalizasyon çalışmasının yapıldığını belirten Genel Müdür Murat Us, yapılan ve planlanan projelerle Ünye ilçesinin geleceğinin garanti altına alındığını söyledi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.