son haberler

OSKİ Vezneleri Bayram Tatilinde Görevde

Yayınlanma Tarihi: 14 Haziran 2018 okunma

OSKİ Vezneleri Bayram Tatilinde Görevde
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (OSKİ)bağlı vezneler, abonelerinin mağduriyet yaşamaması için 14 ve 16 Haziran tarihlerinde hizmet vermeye devam edecek.

Vezneler Perşembe ve Cumartesi Günleri Çalışacak

Ramazan bayramı tatilinde OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan vezneler, abonelerine hizmet vermeye devam edecek. Su faturalarını yatırmak ya da ön ödemeli kartlı sayaçlarına su yükletmek isteyen aboneler, işlemlerini 14 Haziran Perşembe günü sabah saat 08.00 ile 12.00 arası ve Cumartesi günü sabah saat 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirebilecek.

Altınordu, Ünye ve Fatsa’da Vezneler Açık Olacak

Bayram tatili boyunca, OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Altınordu ilçesinde, Altınordu Belediyesi hizmet binasının altında bulunan vezne, Fatsa’da Sakarya Mahallesi Sümer Sokak Yaşar İş Merkezi no:6’da bulunan vezne ve Ünye’de Kaledere Mahallesi Aydınlar Sokak no:14’te bulunan vezne vatandaşlara hizmet verecek.Aboneler, nakit ve kredi kartıyla fatura ödeme ve EKS  (Elektronik Kartlı Sayaçlara Kontör Yükleme) işlemlerini bu uygulamayla mağdur olmadan yapabilecek.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.