son haberler

Özel Çocuklar Derbiye Davetli

Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2017 okunma

Özel Çocuklar Derbiye Davetli
Gündem
0

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ de bu hafta Pazar günü oynanacak olan Ünye 1957 Spor – Fatsa Belediyespor maçının çok özel misafirleri olacak.

Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde yürütülen “Aşmak İçin Hareket kampanyası” çerçevesinde Ünye Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri bu önemli maçı tribünde izleme şansı bulacak.

Ünye Belediyesi, Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen organizasyon kapsamında Ünye Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri maç öncesi Ünye Şehir Stadyumunda antrenman yapan Ünye 1957 Spor takımını ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığımızın yürütmüş olduğu “Aşmak için harekete geç” projesi kapsamında 12 özel öğrencimiz Ünye 1957 Spor – Fatsa Belediyespor maçında tribünde olacaklar. Bu öğrencilerimizi hayata tutundurmak, onların sosyal yönlerini kuvvetlendirmek, aramızda ki iletişimi daha sağlam temellere oturtmak için yapılan bu çalışmada bu öğrencilerimizle sporcularımızı bir araya getirdik. Cumhurbaşkanlığımızın başlatmış olduğu ve Türkiye’nin tamamında uygulanan bu proje ile ilgili öğrencilerimiz için toplumsal farkındalığı ortaya çıkarmak, hem onları hayatın içerisine katmak ile ilgili bu projeye de destek vermekten dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.