son haberler

Polislerden Dolandırıcılık ve Hırsızlık Uyarısı!

Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2018 okunma

Polislerden Dolandırıcılık ve Hırsızlık Uyarısı!
Gündem
0

Ünye Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Personeli vatandaşlara dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyarılarda bulundu.

Ekipler bastırdığı broşürleri Ünye’nin işlek cadde ve sokaklarında  dağıtarak böyle bir olayla karşılaşıldığında neler yapılabileceği hakkında bilgiler verdi. Özellikle evlerden yapılan hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen ekipler, ev ve işyerlerinin anahtar çoğaltma ve kilit değişim işleminin Anahtarcılar, Kilitçiler ve Çilingirciler Odasına kayıtlı işyerlerinden yapılması gerektiğini belirtti. Ruhsatsız anahtarcılarda yapılacak işlemlerin kendilerini mağdur edeceğini belirten ekipler bu konuda vatandaşları uyardı.

Konu ile ilgili yapılan uyarılarda sahte çilingirciler, anahtarcılık ve çilingirlik mesleğini ek iş olarak yapanlara karşı dikkatli olunması gerektiğinin altı çizildi.

Ünye’de görev yapan Toplum Destekli Polisler ayrıca çeşitli hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı hazırlattıkları broşürleri şehrin her yerinde dağıtmaya devam ediyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.