son haberler

Polisten Ceza Yerine Fındık İkramı

Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2018 okunma

Polisten Ceza Yerine Fındık İkramı
Gündem
0

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik polisleri Polis Haftası nedeniyle hatalı sürücülere bu kez ceza yazmak yerine fındık ikramında bulundu.

Trafik ekipleri Ünye’nin Batı girişi olan Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu’nda yol kontrolü yaptı.

Polisler durdurdukları araçlarda yaptıkları uygulamanın ardından 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle çikolata ve fındık ikramında bulundu. Uygulamaya Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ve Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek de katıldı.

Ceza yerine fındık ikramına şaşıran sürücüler ise polislerin haftasını kutladı. Polisler sürücülere hız sınırı ve can güvenliği tedbirleri için uyarılarda da bulundu.

Uygulama sırasında bir açıklama yapan Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, “Polis teşkilatımızın 173. yıldönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz ‘Ceza Yeme Fındık ye’ uygulaması aynı zamanda Ordu İl Emniyet Müdürlüğümüzün sloganıdır. Ünyeli vatandaşlarımız başta olmak üzere sürücü kardeşlerimize fındık ve çikolata dağıttık. bu etkinliğimize katılarak destek veren Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek’e teşekkür ediyorum. Aldığımız tepkiler olumluydu. Sürücülerimiz memnun kaldılar. Sürücülerimizden isteğim trafik kurallarına uysunlar. Hem kendi can güvenliklerini hem de diğer sürücülerin can güvenliklerini tehlikeye atmasınlar” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.