son haberler

Şehit Yeğenlerinden Anlamlı Mesaj

Yayınlanma Tarihi: 6 Kasım 2017 okunma

Şehit Yeğenlerinden Anlamlı Mesaj
Gündem
0

Ünyeli Şehit Mustafa Güler’in yeğenleri Muhammet Taha ve Mustafa Hilmi Güler sünnet töreninde açtıkları Türk Bayrağı ile mesaj verdi.

2009 yılında Hakkari-Çukurca’da çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Güler’in Yeğenleri, Yasemin ile Ünye Kaymakamlığı personeli Turgut Güler’in çocukları Muhammet Taha ile Mustafa Hilmi Güler haftasonu İpekyolu Mahallesi’nde düzenlenen tören ile erkekliğe adım attı.

Miniklerin sünnet töreninde Kur’an-ı Kerim okunurken şehitler ve ahrete göç eden yakınları için dualar edildi. İki minik sünnet töreninde açtıkları Türk Bayrağı ile anlamlı mesaj verirken, bu davranışları törene katılanları hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Şehit Mustafa Güler’in ağabeyi miniklerin babası Turgut Güler, “hem şehit yakını olarak hem de bu ülkemizdeki şehitlerin kanının hiçbir zaman yerde kalmayacağını göstermek adına evlatlarımla gururla taşıdığımız Türk Bayrağını açarak vatanımızda gözü olan iç ve dış düşmanlarımıza fırsat verilmeyeceğini göstermek amacıyla böyle bir mesaj verelim istedik. Başta kardeşim Mustafa’ya ve tüm şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

Sünnet törenine başta Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.