son haberler

Sessiz Sedasız Adaylığını Açıkladı!

Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2018 okunma

Sessiz Sedasız Adaylığını Açıkladı!
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe teşkilatı  için yapılacak olağan kongre takvimi henüz açıklanmamasına rağmen, başkanlık için adaylar çalışmalarını devam ediyor. Ak parti ilçe başkanlığı için geçtimiz aylarda yönetimden istifa eden iş adamı Hüseyin Şener İlçe Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Şener adaylığı ile ilgili resmi bir açıklama yapmazken bazı basın yayın organlarında adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şener,  AK Parti’de Siyaset Yapmak Onur ve Gurur Kaynağıdır.

”Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001’de başlattığı bu kutlu yürüyüşün neferi olmaktan gurur duyuyorum.Bu davanın bir neferi olarak hizmet kervanından partimizin kuruluşundan bugüne edinmiş olduğumuz bilgiyi, teşkilatlarımızın ve halkımızın hizmetine sunmak için bu göreve talip olduğumu beyan ediyorum.

Partiye Yük veren Değil ,Yük Alan Olduk.

AK Parti 10 milyonun üzerinde üye sayısı ve etkinliği ile büyük bir ailedir. Bu ailede çok şükür davamıza yük bindiren olmadık. Tam tersine dava için, teşkilat için, vatan için, bayrak için omzuna yük alanlardan olduk. Partimizin her kademesinde görev aldık ve tüm seçimlerden galip çıkarak ,başarı çıtasını yükseğe taşıdık.

Mücadelemiz Hak ile Batıl Mücadelesidir,

Mücadelemiz Türkiye’ye kast etmiş başta hain FETÖ terör örgütü olmak üzere tüm kan içici vampirlere karşı bir mücadeledir.Genel başkanımızın dediği gibi ‘Karşımızdaki meselelerin büyüklüğüne değil yüreğimizin büyüklüğüne, karşımızdaki düşmanların gücüne değil kendi gücümüze’ bakarak yolumuza kararlılıkla ilerleyeceğiz.

Parçalayan Değil ,Birleştiren Olacağız

İlçe başkanlığı görevinin tarafıma tevdi edilmesi halinde, teşkilatlarımızın bütün kademelerinde geçmişten bugüne emek vermiş her bir ferdin hukukuna riayet edeceğimizden, ayrımcılık, adamcılık yapmaksızın bir kardeş edasıyla birleştirici, kucaklayıcı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.AK Parti bir muz cumhuriyetinin sıradan bir teşekkülü değildir. Bütün kararlarımızı bizler istişare mekanizması ile alırız.

Hizmet Yarışında Bayrağı Daha Yukarıya Çekeceğiz

Yeni Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderimizin yolundan gitmeye ve Allah’ın izniyle memleketimize, milletimize, ümmete hizmet etmeye hazırım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu davada emelim 2019, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda gayret ederek bayrağı zirveye taşımak için elimden geleni yapmaktır.Bu sebepledir ki bugünden itibaren önümüzdeki Olağan İlçe Kongresinde ilçe başkan adayı olarak bende varım diyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.