son haberler

Son Yolculuğa Fabrikadan Uğurlandı

Yayınlanma Tarihi: 2 Aralık 2016 okunma

Son Yolculuğa Fabrikadan Uğurlandı
Gündem
0

Ünye Stomer Mermer Tesisinin sahibi İşadamı Salih Yağcı, toprağa verilmek üzere memleketi Rize’ye kurduğu fabrikadan uğurlandı.son-yolculuga-fabrikadan-ugurlandi-1

Doğan ve Ali Yağcı’nın babası, merhum Süleyman Yağcı’nın abisi, Hasan ve Barbaros Yağcı’nın Amcasının Oğlu, Stomer Mermer Tesislerinin Kurucusu İşadamı Salih Yağcı, yaklaşık bir ay önce Balıkesir Bandırma’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren İşadamı Yağcı, doktorların tüm müdahalesine rağmen dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

son-yolculuga-fabrikadan-ugurlandi-362 yaşındaki 2 çocuk babası İşadamı Salih Yağcı’nın cenazesi, vefat ettiği Balıkesir’den Ünye’deki evine getirildikten sonra bugün sabah saatlerinde kurduğu mermer fabrikasında helallik programı düzenlendi.

Ünye’nin renkli simalarından sevilen işadamı Salih Yağcı için sahibi olduğu mermer fabrikasında okunan kuranı Kerim ve yapılan duaların ardından dostları ile helallik alındı. İşadamı Yağcı, daha sonra memleketinde toprağa verilmek üzere dostları ile birlikte oluşturulan konvoyla Rize’ye götürüldü.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.