son haberler

Sosyal Medya İle Hırsızı Ararken Patpatını Buldu

Yayınlanma Tarihi: 26 Mayıs 2016 okunma

Sosyal Medya İle Hırsızı Ararken Patpatını Buldu
Gündem
0

19 Mayıs günü patpatı çalınan Muhammet Açıksöz, sosyal medya üzerinden “Patpatı çalan bu adam” adlı beğeni sayfası açmış ve hırsızı bulan ya da patpatını bulana bin TL para vereceğini belirtmişti. Dün ise patpatını terk edilmiş vaziyette bulduğunu söyleyen Muhammet Açıksöz, “Patpatı çalan bu adam” adlı gruptan kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Hırsızı Bulmak İçin Sosyal Medyada Sayfa Açtı 2Ordu’nun Kumru ilçesinde 7 gün önce tarım aracı çalınan Muhammet Açıksöz, aracını yine Kumru ilçesinde terk edilmiş vaziyette bulduğunu söyledi.

Daha önce açtığı Patpatı çalan bu adam” adlı sayfada ekmek teknesinin çalındığını, bulana ya da ihbar edene bin TL para vereceğini duyuran Açıksöz, şimdi ise “sosyal medya işe yaradı” kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Sosyal medya üzerinde vido ile birlikte teşekkür metni yazan Muhammet Açıksöz; “Dün Korgan İlçesinde patpatım (çapa makinem) terk edilmiş bir şekilde bulunmuştur. Sosyal medya işe yaradı. Başta bu sayfayı açmam konusunda fikir veren ve sayfayı açan Seyfi Dizek olmak üzere, Kumru ve Korgan Emniyetine, haberimi yapan tüm yerel ve ulusal gazetelere, patpatımı bulup ihbar eden vatandaşımıza ve yanımda olan tüm halkımıza teşekkür ederim” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.