son haberler

Soylu AVM 12. Şubesini, Ünye’ye Açtı

Yayınlanma Tarihi: 2 Mayıs 2015 okunma

Soylu AVM 12. Şubesini, Ünye’ye Açtı
Gündem
2

Elektronik, mobilya, beyaz eşya, küçük ev aletleri, ev tekstili ve züccaciyelik bölümlerinde elden taksitli alışveriş yapma imkânı sunan Soylu AVM, 12. Mağazasını Ünye’de açtı.

Kaledere Mahallesi 20 Temmuz Geçidin de bulunan Soylu AVM açılışına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, istihdama yapılan katkının ülke refahını etkilediğini belirterek; “Bulunmuş olduğumuz mekân gerçekten baktığımızda güzel bir bina ortaya çıkmış iş adamımızı tebrik etmek istiyorum. Tabiki bina tek başına ifade etmiyor içerisinin dizaynı da son derece çok önemli ve burada 48 bin ürün çeşidi ile 30 u aşkın çalışanıyla istihdama ciddi bir katkı sağlayacak müessesenin açılışını yapıyor olmaktan dolayı son derece mutluyum. İstihdama yapılan katkı ülkenin refahını, mutluluğunu ve insanın yaşamaya olan bakış açısını etkileyecektir diye düşünüyorum” dedi.

Soylu AVM Genel Müdürü Ali Rıza Kaya ise Karadeniz’in kendilerine yabancı bir yer olmadığını söyleyerek; “Türkiye genelinde 12. Mağazamızı Ünye’de açtık. Kredi Kartsız elden ödemeli taksitli satış sistemi ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Konseptimizde elektronik, mobilya, beyaz eşya, küçük ev aletleri, ev tekstili ve züccaciyelik eşyalar yer almaktadır. Karadeniz bizim yabancısı olduğumuz bir memleket değil. Biz Bafra’dan başladık, Samsun, Ünye, Fatsa ve Ordu oldu şimdilik Karadeniz ayağını tamamlamış görünüyoruz” diye konuştu.

2 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.