son haberler

Sudan’dan Ordu’ya…

Yayınlanma Tarihi: 25 Mart 2017 okunma

Sudan’dan Ordu’ya…
Gündem
0

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA) ve  THY’nin katkılarıyla Sudan Khartum Bölgesi’nden gelen 20 kişilik kafile Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Sudan seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yer aldığı  kafile bölgeyi tanımak için Ordu, Rize, Trabzon ve Giresun’u gezecek.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, son zamanlarda Arap turistlerin Ordu’ya gelerek, şehrin büyüleyici güzelliklerine hayran kaldıklarını belirterek, “Körfez ülkelerinden  çok sayıda turist geliyor. DOKA ve THY’nin işbirliğiyle Sudan seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin temsilcilerini şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Bizler de yaptığımız tanıtım faaliyetleri ile Ordu’yu herkesin tanıması, görmesini istiyoruz. Dolayısıyla sizlerin ilimize gerçekleştirdiği bu ziyaret çok anlamlı. Ordu’yu her yönüyle gezip, görmenizi, muhteşem güzelliğini paylaşmanızı isteriz. Ordu insanı son derece sıcakkkanlı ve misafirperverdir” diye konuştu.

Sudan seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yer aldığı  kafile Ordu’da bir gün kalacak.

Ziyarette, Ordu tanıtım filmini izleyen Sudan seyahat acenteleri ve tur operatörleri, “Sayın Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun da dediği gibi Ordu çok güzel bir şehir. İzlerken adeta büyülendik. Bu şehir bizi çok etkiledi” dediler.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.