son haberler

Tarihi Çınarın Bir Dalı Daha Fırtınada Koptu

Yayınlanma Tarihi: 26 Ağustos 2016 okunma

Tarihi Çınarın Bir Dalı Daha Fırtınada Koptu
Gündem
0

Tarihi Çınarın Bir Dalı daha Fırtınaya Dayanamadı 5Ünye’de aniden fırtına ile başlayan sağanak yağmur, sel endişesi yarattı. Fırtınada tarihi çınar ağacının bir dalı da koptu.

Ünye’de akşam saat:21.30 sıralarında bir süre şimşek çaktıktan sonra aniden şiddetli sağanak yağmur yağdı. Fırtına ile birlikte aniden gelen yağmur, yolları kısa sürede göle çevirdi. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, açık olan işyerlerine sığındı.

Tarihi Çınarın Bir Dalı daha Fırtınaya Dayanamadı 6Fırtına nedeniyle Ünye Cumhuriyet meydanında ki tarihi çınar ağacının bir dalı koptu. Kopan dal, çınarın altında arkadaşları ile birlikte oturan Emirhan Aydın(18)’e çarptı. Sırtına çarpan ve olaydan yara almadan kurtulan Aydın, çok korktuklarını belirtti.

Tarihi çınar ağacının 2006 yılında da en büyük dallarından biri kopmuştu.

Öte yandan fırtına nedeniyle Niksar Caddesi’nde de bir ağaç yola devrildi, bir çok işyerinin de tentesi yerinden koptu. Niksar caddesi, yola devrilen ağaç nedeniyle trafiğe kapandı. Belediye ekipleri tarafından devrilen ağacın kaldırılması ile yaklaşık bir saat sonra yol yeniden trafiğe açıldı.

PTT’nin stadyum altındaki şubesinin önünde park halindeki PTT kargo araçları, zarar gördü. Kısa süre sonra etkisini kaybeden sağanak yağmur, halen devam ediyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.