son haberler

Temiz Bir Ünye İçin El Ele

Yayınlanma Tarihi: 14 Eylül 2021 okunma

Temiz Bir Ünye İçin El Ele
Gündem
0

18 Eylül Dünya Temizlik günü kapsamında Ünye’de önemli bir organizasyon gerçekleştirilecek. Uluslararası ve ulusal firmaların da katılımıyla yapılacak etkinlikte çevrenin önemi bir kez daha vurgulanmış olacak.

Doğal sahil yapısı ile Karadeniz’in gözde kentlerinden biri olan Ünye’de Ünye Belediyesinin “Daha Temiz Bir Ünye” sloganı ile yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Ünye’de temizlik hizmetleri anlamında Türkiye genelinde yer altı çöp konteynerlere gibi birçok alanda örnek çalışmalar geçekleştiren Ünye Belediyesi “18 Eylül Dünya Temizlik Günü” kapsamında önemli bir organizasyona imza atıyor.

Bu kapsamda temiz kent olgusuna dikkat çekmek adına çok sayıda katılımcı ile sahil temizliği gerçekleştirilecek.

18 Eylül Cumartesi günü Gölevi Mahallesi TOKİ Konutları karşısında bulunan kumsal alanında sahil temizliği yapılacak.

Saat 10:00’da başlayacak ve tüm Türkiye’de eş zamanlı gerçekleştirilecek olan etkinliğe Ünye Belediyesinin yanı sıra Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER), Global Enerji Şirketi SOCAR ve KOROPLAST gibi firmalar da destek veriyor.

Başkan Tavlı, “Gönüllüleri de Bekliyoruz”

Temizlik olgusunun öncelikle yaşanılan kentlerle başlaması gerektiğine dikkat çeken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ,”Temiz bir Ünye için ele ele vereceğimiz bu anlamlı organizasyona gönüllü tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.