son haberler

Ters Biraderler Ekibi Destek Bekliyor

Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2017 okunma

Ters Biraderler Ekibi Destek Bekliyor
Gündem
1

Ünye’de çekimlerine başlanan “Ters Biraderler” adlı komedi filminin ikinci sahnesi Ünye kaymakamlık binasında gerçekleşti. Ekip filmle ilgili Ünye’den destek alamadıklarını dile getirdi.

Ters Biraderler Filminin Senaristi Ata Cilli; “ Ünye’de iki gün önce çekimlerimize başladık, gayet güzel devam ediyoruz, bugün kaymakamlıkta çekimlerimizi bitirdik, yarın devam edeceğiz. Burada toplanma amacımız Ünyeli ve Orduluların bilmesi gereken bazı konular var. Biz ekip olarak, çalışıyoruz. Hakkımızda bazı yalan yanlış söylenenler var. Biz burada Ünyelilerin istediği bir şeyi yapıyoruz. Burada gördüğünüz bütün arkadaşlar bir aile olduk. Biz çekimlerimize aile olarak devam edeceğiz. Çekimlerimiz 14 gün daha devam edecek. Bu film 6 Ekim’de vizyona girecek. Vizyona girdiği zaman herkes ne kadar güzel bir iş yapıldığını görecek” şeklinde konuştu.

Filmin konuk oyuncusu ve aynı zamanda kaymakam rolünü üstlenen Sadi Celil Cengiz; “Ben filme konuk oyuncu olarak geldim, bugün bir sahnem vardı, kaymakamı oynuyorum, onu tamamladık. Ünye çok iyi bildiğim bir şehir, zaten komşu şehirde doğdum büyüdüm. Burası bizim bir çeşit yazlık yerimiz gibiydi. Çamlıkta kamp yapardık, o anlamda benim için nostalji oldu, teşekkür ederim” dedi.

İşler Güçler dizisindeki Boom’cu Onur karakteri ile tanıdığımız Ahmet Dursun; “Ünye güzel bir şehir, ilk defa geldim,  İnsanları ve de esnafları güzel insanlar, buraya film çekimi için geldik, İnşallah güzel işler yapacağız, film 6 Ekim’de vizyonda. Ünye ve Ordu halkına teşekkürler ediyoruz.”

Filmin Başrol oyuncusu Funda Dönmez çekimler sırasında sıkıntılar yaşadıklarını buna rağmen vazgeçmeyeceklerini ve işin sonunda herkese çok güzel bir film izleteceğiz şeklinde açıklama yaparak konuşmasına devam etti; “Ünyelilerin sanırım dün öğrendim sinema salonu yokmuş ve açılacakmış yakında. Belki de ilk filmi biz olacağız, öyle umuyorum. Sanat değerli bir şeydir. Sanatla ilgili yapılan her şey çok büyük emek ister. Yıllardır ben elimden geleni yapıyorum ama çeşitli zorluklarla karşılaşıyoruz ister istemez. Çünkü buradaki imkânlar Avrupa’da veya yurt dışındaki gibi değil. Sadece manevi destek istiyoruz. Çok fazla bir şey istemiyoruz. Gerçekten çok zor bir iş yapıyoruz, içinde olsanız bunu anlardınız, her şey yoluna girecek diye düşünüyoruz.”

Yönetmen Hamza Yaman; “İki gündür çekimlerimiz sürüyor. Güzel keyifli bir çekim yapıyoruz. Ekip olarak çok motive içerisindeyiz. Birkaç sıkıntı yaşadık. Yapımın bize yansıttığı ve yansıtmadığı konular oldu. Umarım bundan sonraki süreç daha düz bir yol şeklinde devam eder. Aslında bir yönetmen olarak benim önden konuşmam biraz saçma oldu, ben işi bitirdikten sonra sanatımla konuşmak isterim. “ şeklinde konuştu.”

Filmin Başrol oyuncusu Gökhan Demir söz almadığımız kişilerden destek gördük, söz aldığımız kişilerden destek göremedik diyerek Ünye’li iş adamlarından proje için destek istediklerini dile getirdi; “Bu filmde başrollerden birini oynuyorum. Ters biraderlerden biri benim. Aslında komedi filmi çok gülerek çekiyoruz. Ama perde arkası nda çok fazla gülemiyoruz. Söz almadığımız insanlardan destek görüyoruz, söz aldığımız insanlardan destek göremiyoruz. Sanıyorum engelenen bir durumun içerisindeyiz ama bunu aşacağımızı düşünüyorum. Sanıyorum önce bu seti, bu ekibi buraya getireceğimizi tahmin etmediler, olamaz herhalde diye düşündüler. Ama şuanda sizlerin de sayesinde ekibin burada olduğunu  gördüler. Her ne kadar hakkımızda yalan yanlış şeyler söylüyor olsalar da biz filmi burada sonuçlandırıp hep beraber filmde güle oynaya Ünye’yi izleyeceğiz. Tamamı Ünye’de çekilecek, Ünye’yi izleyeceğiz. Hedefimiz de hem güzel bir tanıtımını yapmak hem de çok güzel bir komedi filmini piyasaya çıkarmak. Özellikle Ünyeli iş adamlarından desteklerini Ünye’de yapılan bu proje için bekliyorum.”

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.