son haberler

TOBB Başkanı Ünye’ye Geliyor

Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2017 okunma

TOBB Başkanı Ünye’ye Geliyor
Gündem
0

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, hafta sonu programına Karadeniz’i ekledi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, hafta sonu programı kapsamında Samsun, Giresun, Ordu, Fatsa ve Ünye’deki odaları ziyaret edecek. 18 Kasım akşamı bir düğüne katılacağı öğrenilen Hisarcıklıoğlu, aynı gün Ünye’de olacak.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı olan Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu ayın 19’unda Pazar günü ilçemize gelecek. Geliş programıyla ilgili saat netleşmedi,  Samsun tarafından gelirse daha erken bir saat olacak. Ordu-Giresun hava alanına inerse biraz daha geç bir saat olacağı için Cuma günü saat konusu netleşecek. Önceki gün iki personeli gelmek suretiyle odamızı gezdi inceledi, nerelerde neler yapabiliriz şeklinde bir ön görüşme yapmış olduk. Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu malumunuz Türkiye’de devletimize vergi veren insanların %75, %77’lik kesimini temsil etmekte, aynı oran Ünye’miz içinde geçerli. Devletimize en çok vergi veren insanlar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin üyesi olan odamızın ve borsamızın aynı zamanda üyesi olan insanlardır. Bunun için Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ilçemize gelmesi, ilimize gelmesi bizler için sevindiricidir” dedi.

Üyeler Hisarcıklıoğlu Tarafından Bilgilendirilecek

Başkan Zor; “Burada bizim düşündüğümüz genel bir bilgi verilebilir, bölge insanımız bilgilendirilmiş olur diye düşünüyoruz. Meclisimizi, eski meclis ve yönetim kurulu başkanlığımızı yapmış olan dostlarımızı davet edeceğiz. Üyelerimizin de tamamını davet etmiş olacağız. Toplanılabilecek saatten yarım saat kadar önce odamızın hemen zemininde bulunan lokalde bir araya geleceğiz. Rıfat beyin geliş durumuna göre programımızı 4. katımızda ki salonumuzda devam ettirmiş olacağız. Şuanda bilinen yapılması gereken bu, çünkü 5-6 tane daha odaya gideceği için bazı yerlerde sadece belki bir kahve ikram edilecek. Bize kendisi ‘belki bir 20-25 dakika bilgilendirme yapsak iyi olur’ şeklinde söylediler, bizde kabul ettik” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.