son haberler

TOKİ Sakinlerinin Baz İstasyonu Tepkisi

Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2017 okunma

TOKİ Sakinlerinin Baz İstasyonu Tepkisi
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ünye TOKİ önünde gergin dakikalar yaşandı. Dün sabah bir GSM firması yetkililerinin gelip TOKİ yerleşkesi sınırları içerisinde kazı çalışması yapması üzerine merak eden vatandaşların ne yaptıklarını sormaları karşısında aldıkları cevap şok etti. Belediyeden izinli baz istasyonu kurmak için kazı yaptıklarını söyleyen yetkililere TOKİ sakinleri tarafından anında müdahale gelince görevliler apar topar alanı terk etti.

Her şeyin bittiğini sanan TOKİ sakinleri akşamüstü ikinci şoku yaşadı. Görevlilerin tekrar gelip çukur açması üzerine konut sakinleri yine tepki göstererek ikinci kez görevlileri engelledi. Görevliler yine alanı terk ederken bu kez konut sakinleri açılan çukuru kapattı.

Genci yaşlısı, kadını erkeği toplanarak “yaşam alanımıza baz istasyonu yapamazsınız” diyerek yetkililere tepki gösterdi.

TOKİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk yaşananları ünyetv.net’e değerlendirirken görevlilere tepki gösterdi. Öztürk, “bizim burası yeşil alanımız, hemen yanı başımıza baz istasyonu kurulmasına karşıyız. Ben belediyeyi aradığımda bilgileri dahilinde olduğunu söyledi. Bizim bir şey yapamayacağımızı belirtti. Burası çocuklarımızın oyun alanı, bizim de mesire yerimiz. Nefes aldığımız yer. Biz bu konuda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz” dedi.

TOKİ sakinleri de tepkilerini dile getirerek baz istasyonuna karşı olduklarını belirtti. Çocuklarda “baz istasyonu istemiyoruz” diyerek yetkililerin seslerini duymalarını istedi.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.