son haberler

Türkiye Triatlonu Resmi Olarak Ünye’de Yapılacak

Yayınlanma Tarihi: 13 Kasım 2017 okunma

Türkiye Triatlonu Resmi Olarak Ünye’de Yapılacak
Gündem
0

İlk kez Ağustos ayında yapılan ve büyük ilgi gören Ünye Yunus Emre Triatlonu önümüzdeki yıl Türkiye’yi kapsayacak. Türkiye Triatlon Federasyonu resmi yarışların her yıl 21-22 Temmuz’da Ünye’de yapılmasını kararlaştırdı.

Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediyesi, Türkiye Triatlon Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Karadeniz’in ilk triatlon yarışması Ünye’de yapılmış hem sporcular tarafından hem de sporseverlerden büyük ilgi görmüştü.

Türkiye Triatlon Federasyonu adına 132 sporcu, 5 hakem ve 70 İl Müdürlüğü görevlisi, ve destek personeli olmak üzere toplam 207 kişinin görev aldığı yarışmalarda sporcula rözellikle Ünye parkurunun güzel olduğunu bir çok yerde böyle bir parkurun bulunmadığını ifade etmişlerdi.

Yapılan girişimler sonucunda Türkiye Triatlonu’nun her yıl Ünye’de 21-22  Temmuz’da yapılması kararlaştırıldı. Resmi triatlonda binlerle ifade eden sporcu ve sporcu yakınlarının Ünye’de konaklayacak olmasının ilçe ekonomisine önemli girdi sağlayacağı tahmin ediliyor.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.