son haberler

Ukrayna’da Kaybolan Esnaf’tan Bir Haftadır Haber Alınamıyor

Yayınlanma Tarihi: 25 Mart 2016 okunma

Ukrayna’da Kaybolan Esnaf’tan Bir Haftadır Haber Alınamıyor
Gündem
0

İş gezisi için gittiği Ukrayna’da kaybolan Ünyeli Esnaf Abdullah Zorlu’dan bir haftadır haber alınamıyor. Hayatından endişe eden ailesi, yetkililerden yardım bekliyor.

Ünye ilçesinde elektrik tesisat malzemeleri satış yapan evli ve üç çocuk babası Abdullah Zorlu (36), 16 Mart 2016 tarihinde iş gezisi için 30 kişilik kafile ile Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gitti. Burada Ukrayna’da Kaybolan Esnaf’tan Bir Haftadır Haber Alınamıyor 2üç gün kaldıktan sonra 19 Mart 2016 tarihinde kafile Türkiye’ye dönerken, Abdullah Zorlu’dan bir daha haber alınamadı.

Bir haftadır kendisinden haber alamadıklarını ve hayatından endişe ettiklerini belirten kardeşi Mustafa Zorlu, “Abim ilk kez yurt dışına çıkıyor. 3 günlük iş seyahati için gittiği Kiev’den dönmedi. Kendisi ile birlikte giden arkadaşlarına ve organizasyon şirketine sorduğumuzda abim dönüş günü uçak saatine yakın bir zamanda yalnız başına otelden ayrıldığını söylüyorlar. Maddi yada manevi her hangi bir sıkıntısı yoktu. Dışişleri bakanlığı ve Kiev Büyükelçiliğine müracaatta bulunduk. İlgililerin abimin bulunması için yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Gören, bilen veya bilgisi olan herkesten yardım beklediklerini dile getiren Mustafa Zorlu, “Abimin bulunması için her yolu deniyoruz. Abim gitmeden önce banka görevlisine, kredi borcunu bir ay ben burada olmasam başkası ödeyebilir mi şeklinde sormuş. Ayrıca bir arkadaşına ben yurt dışına gidiyorum, uçak düşer belki benim bir yere borcum var dönemezsem onu ödersiniz diyerek borcu olan yerin yazılı olduğu bir not vermiş. Bunları öğrendikçe kafamız karışıyor, her şeyden şüphe duyar olduk. Ailesi çoluk çocuğu perişan halde gelecek iyi bir haber için umutla bekliyor” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.