son haberler

ÜNDEF Seçime Gidiyor

Yayınlanma Tarihi: 25 Ekim 2017 okunma

ÜNDEF Seçime Gidiyor
Gündem
0

İstanbul’da faaliyet gösteren ve Ünye’den 12 derneğin üye olduğu Ünye Dernekler Federasyonu hafta sonu seçime gidiyor.

Ünyeli Derneklerin tek çatı altında toplanmasıyla kurulan federasyon 29 Ekim 2017 tarihinde İstanbul’da yapılacak genel kurul ile yeni yönetimini belirleyecek.

Tek Adaylı Kongre

Dernek yöneticileri genel kurul öncesi yaptığı istişare sonucunda kongreye tek liste ile gitme kararı aldı. Kongrede genel başkanlığa aday olan Darahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Avukat Koray Maral yaptığı açıklamada, “Ünyeli derneklerin emek veren büyükleriyle ve arkadaşlarımızla yaptığımız  ortak istişareyle başkanlığa aday olmam yönünde bir karar çıktı. Biz de bunu yapabileceğimiz iradesini ortaya koyduk. Çünkü ret etmek kibirden olacaktı. Tabi bu görevi yapacak bir sürü arkadaşlarımız var. Ancak böyle bir görevin bana verilmesi bir onurdur. Somut bir şekilde neler yapacağımızı düşünerek ve bu yönde hareket ederek abartmadan ve mübalağa etmeden üyelerimizin aile düzeni, işini  ve aşını geliştirecek ve arttırabilecek şekilde bir federasyon yöneticiliği hedefimiz var. Derneğe emek vermiş bütün kardeşlerimizle birlikte Ordu hedeflerine Ünye olarak ne katabiliriz gayreti içerisinde olacağız. Ben İstanbul’daki bütün kardeşlerimizi bu genel kurula bekliyorum” dedi.

Federasyona 12 Dernek Üye

Ünye Dernekler Federasyonu’na bağlı dernekler ise şöyle; Darder, Çiğdem, Düzköy, Yüceler, Eski Kızılcakese, Üçpınar, Gölceğiz, İstanbul Ünyeliler Derneği, Kulunköyü, Pelitliyatak, Esenyurt Ünyeliler Derneği ve Çınarcık Derneği.

Genel Kurul 29 Ekim 2017 Pazar günü Saat12.00-15.00’te Karadolap Mahallesi Alibeyköy Eyüp Sultan İstanbul adresinde bulunan Kılıçarslan İmam Hatip Okulu Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.