son haberler

Ünye Belediyesi’nden Mahalle İftarları

Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2018 okunma

Ünye Belediyesi’nden Mahalle İftarları
Gündem
0

Her yıl Ramazan ayında mahallelerde toplu iftar programları organize eden Ünye Belediyesi bu yıl da geleneği bozmadı. Mahalle iftarlarının ilki İnkur Mahallesinde gerçekleştirildi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik ortamının huzur yaşandı ve eller hep birlikte iftar öncesi semaya kalktı.

Tavlı, “24 Haziran Geleceğimiz İçin Çok Önemli”

İftar öncesi konuşan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı “Bu organizasyonu gerçekleştirerek bizlerin buluşmasına vesile olan Ünye Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Çamyar’a teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde gençliğimiz, geleceğimiz, ülkemiz ve dünya mazlumları için desteklerinizi bekliyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamak, milletvekili seçimlerinde de elini güçlü tutmak adına hepimize büyük görevler düşüyor” dedi.

Çamyar, “85 Mahallemizin Her Birine Ortalama 1,5-2 Milyon Lira Yatırım Yaptık”

İftar organizasyonunda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise 4 yıllık hizmet sürecinde Ünye’nin her noktasına dokunduklarını kaydetti. İnkur mahallesinde ilk yıllarda en büyük talebin yol ile ilgili olduğunu belirten Başkan Çamyar, gelinen noktada artık bu talebin ortadan kalktığını kaydetti. Başkan Çamyar, 4 yıllık hizmet sürecinde 85 mahallesi bulunan Ünye’de her mahalleye ortalama 1,5-2 milyon lira yatırım yaptıklarının altını çizdi.

“Yedi Düvele Karşı Mücadele Eden Cumhurbaşkanımızın Yanında Olmalıyız”

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlere de değinen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Önümüzde bir seçim var. Yedi düvele karşı savaşan da bir Cumhurbaşkanımız var. Öncelikle vatanımızın bölünmemesi, bayrağımızın inmemesi, ezanımızın susmaması için dua edeceğiz. Bizlere de vatandaş olarak irade düşüyor. Sandığın başına gittiğimizde bu birliğimiz ve bütünlüğümüzü muhafaza etmekle ilgili vatan evlatları olarak hepimize görev düşüyor” dedi.

Konuşmaların ardından dualarla iftarlar açıldı. İftar duasını ise Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptı. İftar organizasyonunda çocuklar da unutulmadı. Ünye Belediyesi çocuklara 3 boyutlu sinema filmi izleterek onların hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve parti teşkilatı daha sonra İnkur mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.