son haberler

Ünye Çevre Yolu’nun Adı “Yunus Emre Bulvarı” Oldu

Yayınlanma Tarihi: 22 Şubat 2017 okunma

Ünye Çevre Yolu’nun Adı “Yunus Emre Bulvarı” Oldu
Gündem
0

Ünye Yunus Emre Kültür Eğitim Derneği’nin “Biz ve Yaban Yunus’ta Tamam” projesi bilgilendirme kapsamında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaretinde önemli bir müjde dile getirildi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın önerisi, Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kararıyla Ünye Çevre Yolu’nun adı Yunus Emre Bulvarı oldu.

Yunus Emre’nin adının Ünye’de ard arda birçok yere verilmesinin önemine dikkat çeken Dernek Başkanı Yaşar Argan, “Bu şehir böylelikle Yunus Emre Şehri olmayı her geçen gün çok daha fazla hak ediyor” dedi.

Ünye her alanda Yunus Emre Şehri olma yolunda her geçen gün yeni adımlar atıyor. İlçede resmi, özel birçok yere verilen Yunus Emre adına bir yenisi daha eklendi.

Ünye Yunus Emre Eğitim ve Kültür Derneği’nin “Biz ve Yaban Yunus’ta Tamam” Projesi bilgilendirme kapsamında ziyaret ettiği Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla Ünye Çevre Yolu’nun adının “Yunus Emre Bulvarı” yapıldığını söyledi.

Ünye Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan, “Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın önerisi ile Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ünye Çevre Yolu’nun adının Yunus Emre Bulvarı verilmesinin her Ünyeli gibi, dernek yönetimi olarak bizleri de çok sevindirdi. Bu kapsamda emeği geçen ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Argan, ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a “Biz ve Yaban Yunus’ta Tamam” Projesi’ne ilişkin bilgi vererek, 23 Şubat 2017 Perşembe günü tanıtım toplantısı ve kokteyline davet etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.