son haberler

Ünye Coştu, Çanak Sustu

Yayınlanma Tarihi: 26 Eylül 2017 okunma

Ünye Coştu, Çanak Sustu
Gündem
0

Bal Ligi ekibimiz Ünye 1957 Spor hafta sonu Altınordu’nun takımı Orduspor ile Ünye’de karşı karşıya geldi. Maçı Ünyeliler başta olmak üzere çok sayıda kişi izledi.

Şeref tribününde ise Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün başta olmak üzere kurum amirleri, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri yerini aldı.

Karşılaşma iki takımının mücadelesiyle başlarken maçta Ünye 1957 Spor, Orduspor’u 4-1 fark ile yendi.

Peş Peşe Gelen Gollere Bir Tek O Sevinmedi

Karşılaşmada Ünye 1957 Spor’un rakip kaleye attığı goller tribünleri coştururken bu sevince başta Ünye Kaymakamı Güney ve Belediye Başkanı Çamyar da ortak oldu. Şeref Tribününde oturan Ordu Milletvekili Oktay Çanak’ın ise golün ardından çekilen fotoğraflarda sevmediği ve Ünyelilerin coşkusuna ortak olmadığı görüldü. Gollerin adeta kendisinde soğuk duş etkisi yaptığı yüz ifadelerinden anlaşılan Çanak’ın Ordu’nun tamamının Milletvekili olarak böyle bir tavır içinde olması Ünyelilerin tepkisini çekti.

Bazı taraftarlar “sayın Çanak Ordu’nun mu, Altınordu’nun mu Vekili?” sorusunu sordu.

Öte yandan Ünye Şehir Stadyumu’na gelen Orduspor taraftarlarının yasak olmasına rağmen maç sırasında sahaya sık sık maytap atması dikkat çekti. Karşılaşma sırasında Ünye 1957 Spor taraftarını tahrik edici hareketlerde bulunan Orduspor taraftarı polis tarafından sık sık uyarıldı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.