son haberler

Ünye Filmi Milano ve Las Vegas ile Yarışıyor

Yayınlanma Tarihi: 14 Haziran 2018 okunma

Ünye Filmi Milano ve Las Vegas ile Yarışıyor
Gündem
0

Ünye Belediye tarafından hazırlatılan ve ülke çapında büyük yankı uyandıran Ünye Reklam Filmi şimdi de Dünya çapında ün salmaya devam ediyor. Film  son olarak bir günde 15 Milyon kişinin ziyaret ettiği, yaklaşık 180 Bin reklam filminin olduğu AdForum sitesinde ilk üçe girdi.

“Bu Ayın En İyi Seyahat ve Turizm Reklamları” arasında Milano (Turizm Arama Motoru), Las Vegas, Montreal ve Şili reklamlarıyla birlikte ilk 5’e girerek  3. sırada yer alan filmin Dünya çapında ün salması Ünyelileri sevindirirken Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar düzenlediği basın toplantısında bu başarıyı değerlendirdi.

 “Kent Kendine Geldi”

Başkan Ahmet Çamyar Ünye’de şehrin görsel kimliğini ön plana çıkaran çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, “Kentin görsel kimliğini ön plana çıkaracak çalışmalar yürüttük. Bunların başında alışveriş merkezinden tutun da sahil şeridindeki belediye mülkiyetindeki tesislerin belediyenin kasasından kuruş çıkmadan yenilenmesine kadar, sahil bandında büyükşehir belediyemizin yürüttüğü dış cephe kaplamasına kadar birçok proje yürüttük ve kent bir kendine geldi bu çalışmalarla” dedi.

“15 Temmuz Meydanı 30 Ağustos’ta Açılacak”

15 Temmuz Meydanı’nda çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Ahmet Çamyar demir çelik temini noktasında Türkiye genelinde yaşanan sıkıntı nedeniyle biraz gecikme olacağını belirterek, “Dün itibariyle baktığımızda pazaryeri projemizin planlandığı şekliyle ilerlediği, bazı aksaklıklar yaşanıyor bu inşaat teknolojinde özellikle demir çelik  temini noktasında ve büyük proje olan 3. havalimanına mal temini ile ilgili bazı ürün teminlerinde 1-2 aylık bir gecikme yaşanacak. Zannediyorum Ağustos sonu itibariyle 15 Temmuz Meydanı’nı tam anlamıyla açmış olacağız. Ama biz vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi meydanı 15 Temmuz’da açacağız” dedi.

“Ünye, Las Vegas ve Milano’dan sonra 3. Sırada”

“2015 yılında hayalini kurduğumuz bu kentin tanıtımı ile ilgili süreç Mayıs ayı başında yapmış olduğumuz lansman çalışmasıyla hayat bulmuş oldu. Tüm ulusal basın ile reklam filmimiz buluşmuş oldu. Gerçekten bununla ilgili ciddi bir dönüş almış olduk. Ünyelilerde yeni bir kent bilinci oluşmuş oldu. Hemşerilerimiz turizm faaliyeti yürüten bir şehirde yaşamanın haklı bir gururunu yaşamış oldular. Dükkanlarımız neredeyse sahura kadar açık, cıvıl cıvıl bir kent var şuan Karadeniz’de. Ünye’den geçenler de bir durup ne oluyor bu şehirde diye merak eder oldu. Reklam filmimiz ulusal kanallarda yayınlanmaya devam ediyor. Bir taraftan bununla ilgili canlı yayınlar yapmaya devam edeceğiz seçimden sonra. Biz esnaflarımızla yaptığımız görüşmelerde Ünye nüfusuna göre iki kat bir dönüş olduğunu ve bunun da Ünye’ye artı bir değer olarak döndüğünü söyleyebiliriz”

“Bir günde 15 Milyon kişinin ziyaret ettiği, yaklaşık 180 Bin reklam filminin olduğu https://www.adforum.com/top5/travel/45 adlı sitede Lasvegas ve Milano’dan sonra ilk 5’in içerisinde 3. sırada yer aldı. Bu gerçekten Ünye’nin klasmanının artık süper lig olduğunun göstergesi. Gerçekten ekibi bu anlamda kutlamak lazım. Biz ekip olarak hep geleceği planlamak üzere çalışmalar yaptık. Bu nedenle aldığımız bu sonuç bizi de tüm Ünyeliler gibi memnun etmiştir. İyi bir ekip ile iyi çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda ben halkımıza yanımızda olması nedeniyle de teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.