son haberler

Ünye Sıcak Asfalt Konforunu Yaşayacak

Yayınlanma Tarihi: 21 Kasım 2017 okunma

Ünye Sıcak Asfalt Konforunu Yaşayacak
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde sıcak asfalt yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, ilçede bugüne kadar 42,5 km sıcak asfalt çalışması yapıldığını söyledi.

Ulaşım Çalışmaları Altyapıyla Koordineli Yürütülüyor

Başkan Yılmaz, 2017 yılı sıcak asfalt yol programı kapsamındaki güzergâhlarda çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüklerini belirterek, “Altyapı çalışmalarımız dâhilinde imalatı yapılan noktaların yağmur suyu, içme suyu, doğal gaz ve elektrik hatları tamamen yenilendi. Bu sene doğal gaz çalışmalarımız ile koordineli bir şekilde sıcak asfalt uygulamamızı sürdüreceğiz. Ekiplerimiz, bu hafta Liseler Mahallesi Irmak Caddesi, Belediye Caddesi ve Ünye Niksar Caddesi ile Samsun-Ordu karayolu bağlantısındaki kavşakta çalışmalarını yürütüyor” diye konuştu.

Yapılan Yatırım 30 Milyon TL’yi Bulacak

Geride bırakılan 3,5 yılı aşkın süreçte Ünye’de gerçekleştirilen ulaşım yatırımının 2017 yılı sonuna kadar yaklaşık 30 milyon TL’yi bulacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Bugüne kadar 42,5 km sıcak asfalt çalışması yaptığımız Ünye ilçemizde yıl sonuna kadar 18,3 km sıcak asfalt, 35,2 km sathi asfalt kaplama, 6,1 km beton yol, 20,3 km tesviye ve yol onarımı ile 150 km stabilize yol çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.

Birçok Cadde ve Sokakta Çalışma Yapıldı

Başkan Yılmaz bu yıl içerisinde, Atatürk Mahallesi Çambaşı Caddesi’nde 1,2 km, Çınarlık Mahallesi Çınarlık Caddesi Harmantepe Sokak’ta 1,5 km, Erenyurt-Kumru bağlantı yolunda 5 km, Liseler Mahallesi Irmak Caddesi’nde 0,35 km, Liseler Mahallesi Hükümet Caddesi’nde yan bağlantı yolları ile 0,85 km ve yine Liseler Mahallesi Belediye Caddesi’nde 0,40 km sıcak asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.