son haberler

Ünye Yeni Bir Yaşam Alanı Kazanıyor

Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2016 okunma

Ünye Yeni Bir Yaşam Alanı Kazanıyor
Gündem
3

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Sosyal Tesis Binasının Betonarme İnşaatı Tamamlandı

Başkan Enver Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi hızlı bir şekilde ilerliyor. Sosyal tesis binasının betonarme işleri tamamlanarak tuğla duvarları örüldü ve çelik konstrüksiyon çatı işleri yapıldı. Bina içindeki ve dışındaki diğer inşaat işleri ise devam ediyor” dedi.

Yeni Bir Sosyal Yaşam Alanı Olacak

Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin Ünye’nin sosyal yaşamına yeni bir soluk getireceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Proje tamamlandığında vatandaşların el becerilerini geliştirip el emeği ürünlerini sergileyebileceği, farklı sosyal organizasyonlar yapabileceği, sportif faaliyetlerde bulunabileceği ve çocukların gönüllerince oynayıp rahat nefes alabileceği çok amaçlı bir yaşam alanı ortaya çıkacak” diye konuştu.

Alanı Proje “10 Bin Metrekare”

Yaklaşık 10 bin m2 alan üzerine inşa edilecek proje kapsamında; sosyal tesis binası, çocuklar için oyun parkı, spor alanları, kamelyalar, oturma grupları ve peyzaj donatı elemanları yapılacak. 680 m2 kapalı alana sahip olacak sosyal tesis binasında da kafeterya, bilgisayar dersliği, kurs alanı, sergi alanları ve çok amaçlı salon yer alacak.

3 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.