son haberler

Ünye’de Asfalt Üretim Tesisi Kuruldu

Yayınlanma Tarihi: 8 Ekim 2021 okunma

Ünye’de Asfalt Üretim Tesisi Kuruldu
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ulaşım hamlesi, kentin kaderini değiştiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ve Gölköy ilçelerinin ardından Ünye ilçesinde de asfalt üretim tesisi kurdu. 120 bin ton kapasiteye sahip asfalt üretim tesisi faaliyete başladı.

Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan Ordu’da, ulaşım alanında yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için yeni projeler geliştirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ve Gölköy ilçelerinin ardından üçüncü asfalt üretim plentini Ünye ilçesine kazandırdı.

İşler Hızlanacak, Tasarruf Sağlanacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan hamlelerle birlikte, ulaşımdaki sorunların çözümünde, kısa zamanda büyük mesafe kat ettiklerini söyledi. Başkan Güler, “Daha önce belediye envanterine kazandırdığımız asfalt plenti, taş ocağı ve iş makineleriyle birlikte hem zamandan hem de maddi olarak büyük tasarruf sağladık. 2,5 yılda 1345 kilometre yolu asfalt ve betonla buluşturduk. Bu diğer illerle kıyaslandığında büyük bir rakam” dedi.

120 Bin Ton Asfalt Üretecek

Ordu’daki üçüncü Asfalt plentinin Ünye ilçesinde kurulduğunu ifade eden Başkan Güler, “İlimizin çok geniş bir yol ağı var. Vatandaşlarımıza konforlu yollar sunmak ise görevimiz. Bu kapsamda, Altınordu ve Gölköy ilçelerimizde asfalt plentleri kurduk. Çok da verim aldık. Şimdi ise üçüncü asfalt plentini Ünye ilçemizde hizmete soktuk. 120 bin ton asfalt üretecek. Artık Ünye’de ulaşım yatırımları daha hızlı ve daha ekonomik olacak. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.