son haberler

Ünye’de Cumhurbaşkanı Toplantısı

Yayınlanma Tarihi: 21 Mart 2018 okunma

Ünye’de Cumhurbaşkanı Toplantısı
Gündem
0

Ak Parti Ordu İl kongresine katılmak için Cumartesi günü Ordu’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’ın Ordu’ya gelişi öncesi Teşkilat, Ünye’de bir toplantı yaptı.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Ak Parti’nin Mahalle temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı kongreye tüm vatandaşları davet etti.

“Dünya Liderini Ağırlayacağız”

“Çıktığımız bu kutlu yolda temayüllerle partimizde bir yenilenme süreci oluştu. Bu esnada siz değerli mahalle temsilcilerimizden başlayan teveccüh, ilçemizin teveccühü ve genel merkezimizin takdiriyle bu yenilenme gerçekleşmiş oldu. Bu vesile ile siz değerli mahalle temsilcilerimizle, yönetim kurulu arkadaşlarımız, Sn. Belediye Başkanımız olmak üzere tanışalım, muhabbetimiz oluşsun, samimiyetimiz artsın ve gücümüz artsın diye bugün bir araya kahvaltıyı da bahane ederek toplanmış bulunmaktayız. Allah çıktığımız bu kutlu yolda hepimizi mahcup etmeden başarıya ulaşmayı ve Dünya mazlumlarının lideri olan Sn. Cumhurbaşkanımıza destek vermeyi hepimize nasip etsin. Önümüzde ilimizin 6. Olağan Kongresi yapılacak 24 Mart günü, 24 Mart günüde Sn. Cumhurbaşkanımız 6. Olağan Kongremize teşrif edeceklerdir. Bu teşriflerinde de Ünye’de mahalle temsilcileri olarak, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve bizler olarak Sn. Cumhurbaşkanımızın yanında durmak adına, o gün eşimizle dostumuzla hep birlikte yanında bulunmak adına Ordu Durugöl Kapalı Spor salonunda yapılacak olan kongreye katılımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Cumartesi günü Mart’ın 24’ünde saat 10:00’da partimizin Cumhuriyet meydanındaki binasının önünden veya mahallelerimizden kalkacak olan diğer araçlara da destek vermek suretiyle Ordu Durugöl Kapalı Spor salonuna hareket edilecektir. Sn. Cumhurbaşkanımıza destek noktasında orada hep birlikte olmak üzere sizleri davet ediyor desteklerinizi bekliyorum” dedi.

“Size Düşen Görevi Laikiyle Yapacağınıza Olan İnancım Tam”

Mahalle temsilcilerinin görevinin, ülkemizdeki değişimi ve dönüşümü halka anlatmak olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar sözlerinde şunları kaydetti;

“Her türlü organizasyonu ilçe başkanlığımız yürütüyor. Bir günümüzü buna feda edeceğiz. İstisnasız bütün mahalle temsilcilerimizi o mahallelerden kalkan minibüslerle beraber dolu şekilde saat 10:00’dan itibaren Ordu’ya sevk işlemlerini yapmış olacağız. Siz partimizin o bölgedeki uç beylerisiniz. O bölgelerde en önemli noktasınız.  Çünkü mahalle temsilcilerimiz partimizin birebir halkla iç içe olduğu, halkın dert ve şikâyetlerini en iyi dinlediği birinci kulaksınız. Siz bizim kuşdilimizsiniz. Siz partimizi temsil ve anlatma noktasında kendinizi donanımlı hale getirmek suretiyle, bu parti neler yaptı, neleri değiştirdi diye bir göz atarak size bir şeyler anlatmak isteyen vatandaşımızı 2019 seçimlerinde oylarını partimi oylarını partimize alma noktasında ikna edecek uç noktasınız. Sizin göreviniz halka ülkemizdeki değişimi dönüşümü anlatmak. Bu toplantının temel amacı 24 Mart Cumartesi gün Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleşecek olan 6. Olağan Kongre ve Cumhurbaşkanımızı ağırlama için buradayız. Size düşen görevi laikiyle yapacağınıza olan inancım tam. Belediyemizden ne istiyorsanız gerek ilçe başkanımız, gerekse bizzat bize ulaşarak gerekse muhtarlarımızla vasıtasıyla bizlere ulaşabilirsiniz.”

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Ünye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Temsilcileri katıldı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.