son haberler

Ünye’den Afrin Kahramanlarına Fındık Dopingi!

Yayınlanma Tarihi: 20 Şubat 2018 okunma

Ünye’den Afrin Kahramanlarına Fındık Dopingi!
Ekonomi
0

Ünye’de faaliyet gösteren borsa ve oda başkanları Afrin Harekatı’nda görev yapan askerlere kavrulmuş fındık kampanyası düzenledi. Ünye Kaymakamlığı’nın oluru ile başlatılan kampanyayı değerlendiren Ünye Ziraat Odası Başkanı  Osman Sarıkahraman kampanyanın 6 gün süreceğini belirterek fındık işi ile uğraşan esnaflardan destek istedi.

Ünye Ziraat Odası Binasında yapılan toplantıya Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Durmuş Zor, Ünye Ticaret Borsası yetkilisi, Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek, Mehmet Akif Ersoy Okulu Müdürü Kemal Türk, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Orhan Okuyan, Terziler Odası Başkanı İsmet Çat ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici katıldı.

Burada bir açıklama yapan Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, “Suriye sınırımızda hoş olmayan terör saldırılarına karşı sınırlarımızı koruma adına Türkiye olarak Afrin’de bir savunma harekatı başlattık.  Yurt savunmasında canını siper eden askerlerimize bizim de desteğimiz dualarımızın yanı sıra bir jest yapalım istedik. bu anlamda ne yapabilirizi arkadaşlarımızla düşünürken bölgemizin tek geçim kaynağı ve Dünya’ya ihraç edilen kalori değeri yüksek fındık ürününü askerlerimize göndermeye karar verdik. Burada Ünye Kaymakamlığımız öncülüğünde Ünye Ziraat Odası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret Borsası, Şoförler Odası, Mehmet Akif Ersoy Okulu, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası, Terziler Odası ve Muhtarlar Derneği bu kampanyaya destek verdiler. Afrin’de görev yapan askerlerimize Ünye’de fındık işi ile uğraşan esnaflarımızdan kavrulmuş fındık talep edeceğiz. Mehmet Akif Ersoy okulu öğrencileri de askerlerimize mektup yazacaklar. Bu paketleri daha önce görüştüğümüz  Kilis Valiliği’ne göndererek askerlerimize ulaşmasını sağlayacağız” dedi.

Kampanya 26 Şubat’a Kadar Sürecek

Kampanyanın 6 gün süreceğini belirten Başkan Sarıkahraman, “kampanyamızı 20 Şubat 2018 tarihinde başlatıyoruz ve 26 Şubat tarihinde sonlandıracağız. Bu kapsamda esnaflarımızı ziyaret ederek yardımlarını talep edeceğiz. Yine kampanyamıza destek vermek isteyen vatandaşlarımız kavrulmuş fındıkları odamıza teslim edebilir. Ancak şunu belirtmek istiyorum kesinlikle nakit yardımı almıyoruz. Bu kampanya sadece kavrulmuş fındık için geçerlidir” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.