son haberler

Ünyeli Müdür Samsun’a Atandı

Yayınlanma Tarihi: 20 Nisan 2017 okunma

Ünyeli Müdür Samsun’a Atandı
Gündem
0

Ünye’de 2004 yılından bu yana İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini yürüten Yetkin Esen Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Edindirme Şube Müdürlüğü görevine atandı.

2004 yılından bu yana Ünye Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini yürüten Yetkin Esen Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Edindirme Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Ünye’de İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini yürüttüğü 13 yıl boyunca sosyal projelere imza atan ve Ünye Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarihinde ilk defa dalgıçlık kursu açan müdür olarak adından söz ettiren Yetkin Esen yine Müdürlük olarak Ünye tarihinde ilk defa Avrupa Birliği projesi ile yurt dışına çiftçi götürerek çiftçilerin ufkunun açılmasında öncülük etmişti.

1967 Ünye Erenyurt doğumlu olan Yetkin esen İlkokul, Ortaokul ve lise eğitiminin ardından 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesini bitirdi. Üniversite eğitiminin ardından yine 19 Mayıs Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Esen, Ziraat Yüksek Mühendisi olarak 2000 yılında Ünye’de göreve başladı. 2003-2004 yıllarında İkizce İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini yürüten Esen 2004 yılında Ünye ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak göreve başladı. Ünye’de görev yaptığı süre içinde kurumun vatandaşlara daha etkin ve verimli şekilde hizmet vermek için çalışmalar yürüten Yetkin Esen, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Edindirme Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Yetkin Esen’in Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Edindirme Şube Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Ünye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine Ziraat mühendisi olarak görev yapan Ferda Yıldırım getirildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.