son haberler

Ünyeli Şehit, Gazi ve Engelli Ailelerden Vali Konağı’nda Ağırlandı

Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2017 okunma

Ünyeli Şehit, Gazi  ve Engelli Ailelerden Vali Konağı’nda Ağırlandı
Gündem
0

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ünye ve İkizce ilçe merkezinde ikamet eden şehit,  gazi  ve engelli ailelerden oluşan bir grubu Vali Konağı’nda ağırladı.

Altınordu İlçe merkezinde ikamet eden tüm şehit ve gazi yakınlarını Vali Konağı’nda ağırlayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ordu’nun ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerini de Vali Konağında misafir etmeye başladı.

Ünye ve İkizce ilçesinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan 30 kişilik bir grubu Vali Konağı’nda misafir eden Bayan Yavuz, Valilik Konağı’na gelen şehit, gazi ve engelli ailelerini  kapıda karşıladı.

Ünye ve İkizce ilçelerinden gelen şehit, gazi ve engelli aileleri ile bir süre sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Bayan Yavuz, çeşitli ikramlarda bulunarak, sorun ve isteklerini tek tek dinledi.

Şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere, engelliler, devletin koruması altındaki çocuklar ve gençlere zaman ayırmaya ayrı bir önem veren ve özen gösteren Selda Yavuz, şehit, gazi ve engelli ailelerini Vali Konağında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Altınordu ilçemizde yaşayan şehit ve gazi ailelerimizi Vali Konağı’nda ağırladık. Bugünden itibaren de ilçelerimize başladık ve Ünye ile ikizce ilçelerimizde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerimizden bir grubu misafir ettik. Diğer ilçelerde de devam edecek. Burası Vali Konağı değil, milletin konağı” dedi.

“Gönülden Gönüle projemize katılmak isteyen, yer almak isteyenleri de davet ediyorum. Bu projemizde bize destek olmak isteyenler varsa, bizimle beraber gönül gönüle olmak isteyenler olursa, hep beraber bir adım atıp bir gönüle dokunmak hakikaten bizim için mutluluk verici, huzur verici olacak. Herkesin bizimle beraber manevi duygular hissetmelerini, hayırlara vesile olmalarını ve bol bol dua almalarını istiyorum” diyen Selda Yavuz, ”Gönülden Gönüle projesinin sahibi Sayın Valimizdir. Vali Konağı’nda ağırladığımız şehit, gazi ve engelli ailelerimizin memnuniyeti de çok güzel oldu. Onların mutuluğu, yüzlerinin gülmesi, bizleri de oldukça memnun ediyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bayan Yavuz, “Yanımızda olan vali yardımcılarımızın, kaymakamlarımızın, kurum müdürlerimizin ve valilik birim müdürlerimizin eşlerine ve gönül veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinin emeğine ve gönlüne sağlık. Bir başarımız varsa bu ekip başarısı, bu grup başarısıdır. Ailelerimiz şeref konağımızı bir kez daha aydınlattılar. Hepsinin ayaklarına, emeklerine sağlık. Her daim burası sizin eviniz, burası sizin kapınız. Her ne olursa olsun biz hazırız çünkü hepimiz insanız” diyerek sözlerini tamamladı.

Vali Konağı’na ilk defa geldiklerini ve davet edilmekten çok mutlu olduklarını dile getiren Ünye ve İkizce ilçelerinden gelen şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan heyet, ”Sayın Valimiz Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz Hanımefendi bizlere her zaman her şekilde  bizimle ilgileniyorlar. Unutulmadığımızı ve değer verildiğimizi bize hissettiriyorlar. Hatırlanmak, davet edilmek ve unutulmamak çok güzel. Teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.