son haberler

Ünye’nin Değerli Markası, Bayilik Yapılanmasına Başladı

Yayınlanma Tarihi: 20 Nisan 2017 okunma

Ünye’nin Değerli Markası, Bayilik Yapılanmasına Başladı
Gündem
0

Sektörde 20. Yılını tamamlayan ve Ünye’nin önde gelen firmalarından olan Çalıkoğlu Gıda, bünyesinde bulunan markaları çevre il ve ilçelere ulaştırmak için bayilik yapılanma çalışmasına başladı. Bu kapsamda ilk olarak kendileriyle aynı ismi taşıyan Giresun merkezli “ÇALIKOĞLU TOPTAN” firmasıyla sözleşme imzalandı.

Çalıkoğlu Gıda artık bünyesinde bulunan markaları civar illerden başlamak sureti ile bayilik yapılanma çalışmalarına başladı. Bunun ilk yapılanmasını Giresun merkezli ve Çalıkoğlu Gıda ile aynı ismi taşıyan “ÇALIKOĞLU TOPTAN” firmasına 28 il sınırları içerisinde temsil etmek, dağıtım ve satışını yapmak üzere Çalıkoğlu markalı zeytin ürünlerinin bayilik sözleşmesi iki şirket yetkilisi Âdem Çalık Ve Hakan Özyılmaz arasında gerçekleştirildi.

Çalıkoğlu Gıda’dan yapılan açıklamada, 2017 yılı içerisinde bayilik yapılanmasının devam edeceği ifade edilerek şu ifadelere yer verildi; “İnşallah yakın bir zamanda komşu illerde bayilik yapılanmamız diğer tescilli markalarımızla devam edecektir. Artık bölgesinde ürünlerimizi en güzel bir şekilde temsil edeceğine inandığımız aile şirketi olarak Giresun Bölgesinde hem itibarlı hem istikrarlı olan “Çalıkoğlu Toptan” firma sahipleri Hakan – Şakir Özyılmaz kardeşlere ürünlerimizi ve markalarımızı tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Kendileri ile iş birliğimizin gerçekleşeceğine inancımız tamdır. Tabi şirketimiz toplamda bayiliğini yaptığı 30 markada 700 ürünle bölgesinde hem üretici hem de tam bir tedarikçi konumunda ve etkilidir. Bu ürünlerin içerisinde; Çalıkoğlu markalı 60 (barkod) çeşit  (zeytin + zeytinyağı  – bal – reçel ) Mytat markalı 80 (barkod) çeşit kuru incir – kuru kayısı – reçel – kakaolu fındık ezmesi – lokum gibi ürünlerin 150 çeşidi firmamıza aittir. Şirketimiz bünyesinde bulundurduğu markalar ve kendi ürünleri ile birlikte 2017 yılı planları içerisinde bulunan bayilik çalışmalarını civar illerden sürdürmeye devam edecektir. Sektörde iddialı, istikrarlı ve emin adımlarla ilerleyen, 62 çalışanı ile Karadeniz Bölgesinde hizmetini yürüten şirketimiz müşteri memnuniyeti yüksek hizmet ve kalite anlayışıyla her zaman olduğu gibi yeni ürünler, yeni bölgeler, yeni çalışanlarla farklılığını ortaya koymaya devam edecektir. Sektörümüz; gıda, kalite ve hijyen olmazsa olmaz önceliğimizdir. Birlikteliğimizin her iki şirket açısından da Hayır ve Bereket getirmesini dilerim.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.