son haberler

“Üstün Kabiliyetli İnsanlarsınız”

Yayınlanma Tarihi: 20 Nisan 2015 okunma

“Üstün Kabiliyetli İnsanlarsınız”
Gündem
0

Ünye Sakatlar Derneği Yeni Başkanı Arslan Güdek ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Mustafa Demir’i makamında ziyaret ederek istek ve arzularını dile getirdi. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Demir, engellilerin üstün kabiliyetli insanlar olduğunu belirterek engellilerin her alanda ve her yerde öne çıkmalarını arzu ettiğini söyledi.

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulda Ünye Sakatlar Derneği Başkanı seçilen Arslan Güdek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kaymak, Cihan Çakır ve Sunay Yellikaya, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şube Başkanı Aslan Güdek; “Öncelikle sayın kaymakamımıza bizleri makamına kabul ettiği için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bizlere verdiği değeri çok yakinen biliyoruz. Bundan sonrada yeni yönetimimize yapmış olduğumuz faaliyetlerde desteğini bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Kaymakam Mustafa Demir; “Sizin biraz daha öne çıkmanızı istiyorum, sahip olduğunuz ve kimsede olmayan üstün özelliklerin nasıl ortaya çıkacağını göreceksiniz. Derneğinize bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü desteği elimizden geldiğince vermeye devam edeceğiz. Sizler üstün kabiliyetleri olan farklı insanlarsınız. Yeni yönetiminize hayırlı olsun diyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.