son haberler

ÜTSO Başkanlığına Bir Aday Daha

Yayınlanma Tarihi: 20 Temmuz 2017 okunma

ÜTSO Başkanlığına Bir Aday Daha
Gündem
0

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında bu yıl yapılacak olan seçimler için adaylar netleşmeye başladı. İlk adaylık açıklamasını yapan Bekir Şimşek’in ardından ikinci adaylık açıklaması ise Akar Baca İnşaat İşletmecisi ve Miray Özel Bakım Merkezi Müdürü İrfan Akar’dan geldi.

4 yılda bir seçime gidilen Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında adaylıklar netlik kazanmaya başladı. Gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelen Akar Baca İnşaat İşletmecisi ve Miray Özel Bakım Merkezi Müdürü İrfan Akar adaylığını açıklarken, Ünyelilerden ve iş adamlarından destek istedi.

Ünye Pelit park işletmesinde gerçekleştirilen programa İrfan Akar ve basın mensuplarının yanı sıra Ünye Mermer Sahibi Hasan Yağcı, Ünye Doğa Koleji Sahibi Ali Osman Kaya, Canik Özel Eğitim Merkezi Kolej sahibi Hüseyin Duman, Sanayici Cafer Ocak, Sigortacı Mustafa Yılmaz, Özkanlar Hafriyat Sahibi Ümit Özkan, Evkur Emlak Sahibi Müteahhit Ahmet Akkaya, Delta İnşaat Yetkilisi Kadir Gülay, Çaybaşı Gıpta Ambalaj yetkilisi Levent Şenyurt, Eczacı Sabri ve Neşe Akgül Tiyaloğlu katıldı.

Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan İrfan Akar, “Burada toplanmamızın sebebi malum yaklaşan önümüzde ticaret ve sanayi odası seçimleri bulunmakta bizler burada genç ve dinamik arkadaşlar olarak bu yönetime başkanlığa aday olduk. Ünye’mize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. 1975 Ünye doğumluyum. Yaklaşık 30 yıldır ticaretin değişik alanlarında faaliyet gösterdim ve aynı zamanda çeşitli noktalarda imalatlarımız vardır. İnşaat sektöründeyiz. Ünye’ye işadamlarına faydam olabileceğini düşünüyorum o yüzden bu yönetime talibim. Değerli Ünyelilerden, değerli iş adamı arkadaşlarımdan herkesten desteklerini bekliyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.