son haberler

Vali Tuncay SONEL’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Yayınlanma Tarihi: 24 Temmuz 2021 okunma

Vali Tuncay SONEL’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Gündem
0

Ordu Valisi Tuncay SONEL 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Sonel mesajında şu ifadelere yer verdi; “Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukların yanı sıra, saydam ve katılımcı yönetimin temel aracıdır.

Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir.

Şehrimizde yapılan, planlanan ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulan yatırımların, şehrin faydasına olacak her işin destekçisi olan, Ordu ile ilgili her türlü gelişmeyi hem yerel gündeme hem de ulusal ve uluslararası platformlara taşıyan yazılı ve görsel medyamıza içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.

Etik ve ahlak kuralları çerçevesinde, dilimizi iyi kullanarak, özel hayata, kişisel haklara saygılı olarak, basın meslek ilkelerini gözeterek yayınlarını sürdüren tüm basın çalışanlarını kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yazılı, işitsel ve görsel medyada faaliyetlerini başarıyla sürdüren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, her birine başarılar diliyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.